TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yolculuğu: Molde maçıyla büyük bir ekonomik fırsat

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılmak için Molde ile oynayacağı maçta büyük bir motivasyonla sahaya çıkıyor. Bu turnuvadan elde edilecek ekonomik faydalar, kulüp yönetimi için büyük bir öneme sahip.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yolculuğu: Molde maçıyla büyük bir ekonomik fırsat

Galatasaray’ın önünde son bir engel kaldı: 

Molde… Şampiyonlar Ligi gruplarında 17. kez yer almak için yarın Norveç ekibine karşı eşleşmenin ilk ayağını oynayacak sarı-kırmızılılarda iyi bir skorla İstanbul'a dönmekten başka bir düşünce yok

Hem teknik heyet hem de futbolcular tura odaklandı. Ancak belki de en büyük motivasyon yönetimde… Çünkü yıldızlarla dolu ve maliyetli bir kadro kuran Dursun Özbek ve ekibi, Şampiyonlar Ligi'nin sağlayacağı ekonomik faydanın hayalini kuruyor.

DEV GELİR

Galatasaray, gruplara adını yazdırırsa 15.6 milyon Euro ayakbastı, 1.5 milyon Euro market geliri, en az 8 milyon Euro katsayı payını cebine koyacak. Devler Ligi'nde bir galibiyetin değeri 2.8 milyon Euro; beraberlik ise 930 bin Euro… Son 16 turunun 9.6, çeyrek finalin 10.6, yarı finalin 12.5 ve finalin de 15.5 milyon Euro'luk (Şampiyona ekstra 4.5 milyon Euro veriliyor) ‘bonus'u var

Galatasaray, ilk maçta iyi bir skor alır İstanbul'da da turu geçerse kasasına 25 milyon Euro koymayı garantileyecek. Transfere harcanan 20 milyon Euro tek kalemde kasaya girecek.

KAYNAK: Sözcü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.