TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbolda Ege derbisi: Altay, Manisa deplasmanında

Trendyol 1.Lig'de sezonun son maçına çıkan Altay, Ege derbisinde Manisa ile kozlarını paylaşıyor. Kümeye düşen Altay, Manisa maçında ligin kaderini belirleyecek. Peki, Altay-Manisa FK maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:31
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Futbolda Ege derbisi: Altay, Manisa deplasmanında

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlu ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 31.haftasında Ege derbisinde Altay, evinde Manisa'yı misafir ediyor. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka saat 20:00'da başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz karşılaşmanın hakemleri açıklanmadı. Büyük heyecana sahne olacak mücadele TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

ALTAY, RAKİPLERİNİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

TFF 1.Lig'de kümeye düşmesi garanti olan Altay, sezonun bitinme sayılı haftalar kala formalite maçlarına çıkıyor. Türkiye’nin ve İzmir’in köklü spor kulüpleri arasında yer alan Altay, tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Siyah beyazlılar, oynadığı 30 müsabakada 5 galibiyet, 3 beraberlik, 22 mağlubiyetle 15 puanla 17.sırada yer alıyor. Manisa FK ise 30 maçta 7 galibiyet, 12 beraberlik, 11 mağlubiyetle 14.sırada mücadele ediyor. Altay, en son oynadığı müsabakada rakibi Çorum FK'ya 3-1'lik skorla mağlup oldu. Manisa FK ise son maçında Eyüspor ile 2-2 berabere kaldı.1. Lig'den düşen Altay, Ege derbisinde rakiplerinin kaderini belirleyecek. İzmir temsilcisi, Play-Off ve ligde kalma yarışında alacağı sonuç etki edecek. Manisa ekibi ligde kalmak için mücadele edecekManisa FK, Fikri Bayrıl Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.