TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filenin Sultanları'na Athena'dan müzik! Dünyayı yerinden oynatıyoruz

Vodafone’un Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı için yayınladığı yeni reklam filmi sosyal medyada gündem oldu. Filenin Sultanları'nın reklam müziğini Athena yaptı. Athena'nın A Kadın Voleybol Milli Takımımız için yazdığı şarkı sözler, Ebrar Karakurt'un şarkı için yorumu haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Filenin Sultanları'na Athena'dan müzik! Dünyayı yerinden oynatıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında 3 kıtada tek şampiyon olan Kadın Voleybol Milli Takımımız ülkemizin büyük gururu oldu. Dünyanın 1 numarası Filenin Sultanları başarıdan başarıya koşuyor. Milletler Ligi'nde, Avrupa Şampiyonası'nda ve Olimpiyat Elemeleri'nde şampiyonluk yaşayan Sultanlar, elde ettiği başarılarla göz kamaştırıyor. Tüm dünyanın gündeminde olan Kadın Voleybol Milli Takımımız 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na hazırlanıyor. 3 turnuvada yoğun maç programı ile turnuvalarda şampiyon olan kadınlarımız Sultanlar Ligi'nde forma giydikleri takımlarda mücadele ediyor.

Dünyanın 1 numarası Filenin Sultanları, ülkemizde milyonlarca kız çocuğuna ilham oluyor. Üst üste elde edilen başarılardan sonra Türkiye'de voleybol spor okullarında ve lisanslı voleybolcu sayılarında üst düzey bir artış oldu. Ebrar Karakurt, Melissa Vargas, Hande Baladın, Eda Erdem, Cansu Özbay ve tüm voleybolcularımız destan yazdı. Ülkemize geri dönen Filenin Sultanları, coşku ve sevinç ile karşılandı.

EBRAR ATHENA İSTEDİ

Filenin Sultanları, Türkiye'ye döndüğünde Galataport’ta sporseverlerle buluştu. Milli takımda forma giyen oyuncuların kendi seçtikleri özel şarkılarla sahneye çıktıkları kutlama gecesinde ise Ebrar Karakurt sahne performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sahneye çıkan milli voleybolcu Ebrar, Athena grubundan ‘Ben böyleyim’ şarkısının çalınmasını istemişti. Athena grubu daha önceden 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonasında ikinci olan A Erkek Milli Takımımız için şarkı bestelemişti. 12 Dev Adam müziğini tüm Türkiye yürekten seslenerek şarkı popüler olmuştu. Yine aynı şekilde Athena müzik grubu Futbol Milli Takımımıza bestelediği şarkılarla hafızalarda yer edindi. Bu sefer Athena grubu Filenin Sultanları için sahneye çıktı.

Her geçen gün voleybola ilgi ve talep artarken sanat camiasında Filenin Sultanları için özel eserler ortaya çıktı. İşte bunlardan biri de Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı için milli voleybolcular ile bir reklam filmi çeken Vodefone film için Athena’dan ‘Arsız Gönül’ şarkısını milli takıma uyarladı. İşte Filenin Sultanları’nın yeni reklam filmindeki o şarkının sözleri…

filenin-sultanlarina-athenadan-muzik-dunyayi-yerinden-oynatiyoruz (1)

DÜNYAYI YERİNDEN OYNATIYORUZ

Ben mesela uçarım mesela,

Yerlere göklere sığamıyorum,

Sen ben mesela uçarız mesela,

Dünyayı yerinden oynatıyoruz,

Fırtınalar esiyor,

Ay yıldızım göklerde dalgalanıyor,

Sultanlar geliyor,

Yer gök deniz, tek bir yürek, tarih yazıyor,

Dünya duysun bir buradayız

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Filenin Sultanları’nda ikinci Vargas geliyor: Aleksia Karutasu kimdir?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.