FIBA Şampiyonlar Ligi: Telekom Baskets Bonn - Peristeri maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIBA Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Telekom Baskets Bonn ile Peristeri, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde kozlarını paylaşıyor. Basketbol tutkunları, bu çekişmeli mücadeleyi canlı izlemek için sabırsızlanıyor. Peki, Telekom Baskets Bonn - Peristeri maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 12:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
FIBA Şampiyonlar Ligi: Telekom Baskets Bonn - Peristeri maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde heyecanı tavan yaparken Telekom Bonn ile Yunanistan’ın takımı Peristeri karşı karşıya geliyor. Peki, Telekom Baskets Bonn - Peristeri maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, karşılaşmaya dair güncel bilgiler…

Telekom Baskets Bonn - Peristeri maçı ne zaman?

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Telekom Baskets Bonn – Peristeri takımları 3 Nisan Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Telekom Baskets Bonn - Peristeri maçı Saat 20:00'da başlayacak. Spor severler, bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmamak için maçın hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Gözler, sahada sergilenecek muhteşem performanslarda olacak!

Telekom Baskets Bonn - Peristeri maçı hangi kanalda?

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan dorukta! Telekom Baskets Bonn ile Peristeri, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Spor severler, bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmamak için maçın hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Telekom Baskets Bonn - Peristeri maçı Tivibu Spor 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Gözler, sahada sergilenecek muhteşem performanslarda olacak!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.