TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe seriye devam ediyor: Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 4 golle geçti

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde Yukatel Adana Demirspor'u konuk etti ve karşılaşmadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 23:35
Kaynak: İHA/AA
Fenerbahçe seriye devam ediyor: Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 4 golle geçti

Fenerbahçe ile Yukatel Adana Demirspor arasındaki mücadelede ev sahibi ekip, 4-2'lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Maçın başından itibaren heyecanlı anlar yaşandı.

Karşılaşmanın 3. dakikasında Zajc'ın güzel pasında Szymanski'nin vuruşu direkten döndü. 6. dakikada ise Fenerbahçe hızlı bir atağa kalkışsa da Tadic'in şutu auta gitti. İlk yarının 17. dakikasında Djiku'nun attığı golle Fenerbahçe öne geçti ancak 25. dakikada Balotelli'nin golüyle Adana Demirspor beraberliği sağladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe, 51. dakikada Dzeko'nun golüyle tekrar öne geçti. Ardından Tadic'in 70. dakikada attığı golle Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Adana Demirspor, 80. dakikada Barasi'nin golüyle farkı tekrar bire indirdi. Ancak Fenerbahçe, 85. dakikada Serdar Dursun'un kafa golüyle skoru 4-2 yaptı ve sahadan galip ayrıldı.

Karşılaşma sonucunda Fenerbahçe, 3 puanı hanesine yazdırırken, Adana Demirspor ise maçtan mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe'den 20 maçlık yenilmezlik serisi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u ağırladığı maçta 4-2'lik skorla galip gelerek, ligdeki yenilmezlik serisini 20 maça çıkardı. Alexander Djiku, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Serdar Dursun'un golleriyle sahadan galip ayrılan Sarı-lacivertliler, puanını 82'ye yükseltti.

Son olarak ligin 11. haftasında Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, bu mağlubiyetin ardından oynadığı 20 lig maçından yenilgi yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler, bu süreçte rakipleri Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor'u mağlup etti.

Fenerbahçe, ligin ilk yarısında oynanan Adana Demirspor ve Galatasaray maçları ile ligin ikinci yarısındaki Samsunspor ve Alanyaspor maçlarından da sahadan beraberlikle ayrıldı.

Sarı-lacivertli ekip, ligdeki 32. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

Fenerbahçe’den ligde üst üste 6. galibiyet

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 31. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Adana Demirspor'u ağırladı ve mücadeleden 4-2'lik galibiyetle ayrılarak ligdeki üst üste 6. zaferine imza attı. Bu önemli galibiyetle puanını 82'ye yükselten Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü ve haftayı Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamladı. Öte yandan, 39 puanda kalan Adana Demirspor ise 11. sıraya geriledi.

Sezonun başında tarihi bir başlangıç yaparak ilk 10 haftada 10 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, bu sezonki en uzun ikinci galibiyet serisine imza attı. Fenerbahçe, ligin 25. haftasında Alanyaspor ile berabere kaldıktan sonra oynadığı 6 maçta da galip gelerek bu başarıyı elde etti. Deplasmanda Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Trabzonspor'u mağlup eden Fenerbahçe, sahasında da Kasımpaşa, Pendikspor ve Adana Demirspor'u geçmeyi başardı. Sarı-lacivertli ekip, bu 6 maçlık süreçte rakip fileleri tam 18 kez havalandırdı ve çıkışını sürdürdü.

Fenerbahçe iç sahada son 7 maçta kalesini gole kapatamadı

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, evinde Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederken, iç sahada son 7 maçta gol yemeye devam etti. Sezon boyunca deplasmanda gösterdiği güçlü performansa rağmen, sarı-lacivertliler iç sahada istikrarlı bir şekilde kalesini gole kapayamadı.

Kadıköy'deki 16 karşılaşmada kalesinde 18 gol gören Fenerbahçe, son 7 iç saha maçında gol yemeden sahadan ayrılamadı. Galatasaray ile golsüz berabere kaldıkları 18. haftadan itibaren, sırasıyla Konyaspor, Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarında gol yediler.

Kaynak: İHA/AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.