TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe – Monaco maçında salon karıştı: Taraftarlar ile oyuncular arasında gerginlik!

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalde Fransa'nın Monaco ekibine 65-62 yenildiği maçın ardından Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gergin anlar yaşandı

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 00:30
Kaynak: AA
Fenerbahçe – Monaco maçında salon karıştı: Taraftarlar ile oyuncular arasında gerginlik!

Saha kenarındaki taraftarlar ile Monacolu bazı oyuncular arasında sözlü atışma yaşandı. Bu atışmalar, çekişmeli geçen maçın son bölümünde büyüdü. Konuk ekipte Alpha Diallo, maçın bitiş düdüğüyle beraber sarı-lacivertli taraftarlara el hareketi yapınca bazı taraftarlar Monacolu oyuncuların üzerine yürüdü. Ancak, güvenlik güçleri ve teknik ekiplerin araya girmesiyle gerginlik büyümeden önlendi.

maç

TARAFTARLAR İLE OYUNCULAR ARASINDA GERGİNLİK

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabakanın son bölümlerinde gerilim yaşandı. Saha kenarındaki taraftarlar ile Monacolu bazı oyuncular arasında sözlü atışma meydana geldi. Bu atışmalar, çekişmeli geçen maçın son anlarında büyüdü. Konuk ekipten Alpha Diallo, maçın bitiş düdüğüyle beraber sarı-lacivertli taraftarlara el hareketi yapınca bazı taraftarlar Monacolu oyunculara doğru yürüdü. Bu durum salonda kısa süreli bir gerginliğe neden oldu. Ancak, güvenlik güçleri ve teknik ekiplerin zamanında müdahalesiyle gerginlik kontrol altına alındı ve daha fazla büyümeden önlendi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.