TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe kendi sahasında Pendikspor ile karşılaşacak

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın kendi sahasında Siltaş Yapı Pendikspor ile mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 12:06
Kaynak: AA
Fenerbahçe kendi sahasında Pendikspor ile karşılaşacak

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. Fenerbahçe, son üç maçını üst üste kazanarak iyi bir form grafiği yakaladı ve son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini 3-0'lık skorla geçti.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın ekibi, Galatasaray'ın galip geldiği haftada zirve yarışında yara almadan devam etmeyi hedefliyor.

Ancak Fenerbahçe, Siltaş Yapı Pendikspor karşısında 5 önemli eksikle mücadele edecek. Sarı-lacivertli ekipte, 4 sarı kart gören İsmail Yüksek'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Joshua King, İrfan Can Kahveci ve Çağlar Söyüncü forma giyemeyecekler.

Ayrıca, Union Saint-Gilloise maçında ağrıları nedeniyle kadroya alınmayan Leonardo Bonucci'nin durumu, maç saatinde teknik heyet tarafından değerlendirilecek.

Sarı-lacivertli ekipte Trabzonspor maçı öncesinde 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi ve Cengiz Ünder, bu karşılaşmada oynamaları ve kart görmeleri durumunda Trabzonspor müsabakasını kaçıracaklar. Bu isimlerin yanı sıra kadroda bulunmayacak Rodrigo Becao da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Fenerbahçe, tarihinde ilk kez Süper Lig'de boy gösteren Pendikspor'la ligde ikinci kez karşı karşıya gelecek. İki takım bugüne kadar Türkiye Kupası'nda 2 kez rakip oldu. 14 Aralık 1999'da oynanan karşılaşmayı Pendikspor 2-1 kazanırken, 28 Kasım 2012'deki mücadeleden Fenerbahçe 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Ligde ise bu sezon iki takım arasında oynanan tek karşılaşmayı Fenerbahçe 5-0 kazanmıştı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.