TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, Hjulmand transferinde ısrarcı! 

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü, Lecce'nin Danimarkalı yıldızı Morten Hjulmand'ı transfer için seferber oldu

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2023 11:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fenerbahçe, Hjulmand transferinde ısrarcı! 

HÜSEYİN DEMİR

Transfer döneminde sıcak dakikalar yaşayan Fenerbahçe; Edin Dzeko, Dusan Tadic, Umut Nayir, Alexander Djiku, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao ve Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna kattı. Sarı lacivertliler trasnferde tam gaz ilerlemeye devam ediyor.  Sarı Kanaryalı menajerler orta saha takviyesi için seferberlik ilan etti. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Lecce'nin kaptanı Danimarkalı Morten Hjulmand'ı istiyor. Hjulmand geçen sezon Lecce'de 36 maçta 5 asist ile performansı ile göz kamaştırdı. Hjulmand, Lecce kadrosuna 2021 yılında Avusturya ekibi Admira Wacker'den 170 bin euroya transfer olmuştu.

HJULMAND KİMDİR?

 25 Haziran 1999 tarihinde Danimarka'da dünyaya gelen Morten Hjulmand, futbola 2016 yılında Kopenhag altyapısında başladı. Oyuncu ön libero, orta sahanın merkezi ve on numara mevkisinde oynuyor. 2 yıl sonra Avusturya ekiplerinden Admira Wacker'e Transfer olan Morten Hjulmand, burada gösterdiği performansla Lecce'nin dikkatini çekti. İtalyan ekibi, 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Morten Hjulmand'ı 170 bin Euro karşılığında kadrosuna kattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.