TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe’den Avrupa’ya dramatik veda!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 3-2 kaybettiği çeyrek final maçının rövanşında Yunanistan ekibi Olympiakos'a penaltılarla elenip Avrupa'ya veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 01:04
Kaynak: AA
Fenerbahçe’den Avrupa’ya dramatik veda!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. 3-2 kaybettiği maçın rövanşında Yunanistan ekibi Olympiakos'u ağırlayan sarı-lacivertliler, normal süresi ve uzatma bölümünü 1-0 önde tamamladığı maçta penaltılarda yıkıldı.

12. dakikada öne geçti

Müthiş bir seyirci desteği ile Olympiakos karşısına çıkan Fenerbahçe maçın henüz başında İrfan Can Kahveci'nin müthiş golü ile öne geçti.

12. dakikada gelişen hızlı atakta Szymanski'nin pasına sağ çaprazda gelişine çok sert ve düzgün bir vuruş yapan İrfan Can Kahveci Kadıköy'ü ayağa kaldırdı.

Uzatmalardan da sonuç çıkmadı

İkinci yarıda daha diri bir görüntü çizen Olympiakos maçı uzatma bölümüne taşımak için çok direnç gösterdi. Zaman zaman buldukları kontra ataklarla etkili olan Yunanistan temsilcisine Livakovic yaptığı etkili kurtarışlarla izin vermedi.

Penaltılara geçen maçta yarı final bileti arayan Fenerbahçe'de Tadic, Cengiz Ünder ve Bonucci'nin penaltı kaçırmasıyla hayaller suya düştü. 

Olympiakos 3 penaltı atışında Livakovic'i mağlup ederek yarı final biletini cebine koydu. 

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.