TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Beko-Olympiacos maçı ne zaman?

Fenerbahçe Beko, son maçında Olympiacos’a misafir oluyor. Peki Fenerbahçe Beko- Olympiacos maçı ne zaman nerede? Saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 10:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fenerbahçe Beko-Olympiacos maçı ne zaman?

HÜSEYİN DEMİR

Sarı lacivertliler bu akşam 21.30’da Barış ve Dostluk Spor Salonu’nda Final Four hedefiyle sahaya çıkacak.Bu kritik mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi; Juan Carlos Garcia (İspanya), Tomislav Hordov (Hırvatistan), Milan Nedovic (Slovenya) hakem üçlüsü yönetecek.

DEVIN BOOKER KADRODA YER ALMIYOR

Fenerbahçe Beko'nun bu maçı kazanması halinde 19-21 Mayıs tarihlerinde Litvanya'nın Kaunas kentinde düzenlenecek Final Four’a yükselecek ve ilk maçta AS Monaco- Maccabi Playtika Tel Aviv eşleşmesinden gelecek takımla karşılaşacak. Fenerbahçe Beko’da Devin Booker sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

SON SANİYEDE SLOUKAS, FENERBAHÇE'Yİ YIKTI

Play-off serisi üçüncü maçına 3 Mayıs Çarşamba günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yaptı. Fenerbahçe Beko, maçın başından sonuna kadar skor üstünlüğünü ele geçirdiği maçta Kostas Sloukas’ın son saniye üçlüğüyle 71-72 mağlup ayrıldı. Tyler Dorsey 21, Tonye Jekiri 15 sayı üretti. Olympiacos’ta ise Kostas Sloukas 25, Sasha Vezenkov 17 sayı buldu. Seride son karşılaşma 5 Mayıs Cuma günü yine Ülker Spor Etkinlik Salonu’nda oynandı. Rakibini 73-69 mağlup eden Fenerbahçe Beko, seride durumu 2-2’ye getirdi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.