TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Beko Final Four kapısını araladı: Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ?

THY Euroleague Play-Off Çeyrek Final maçında heyecan dorukta! Fenerbahçe Beko ile Monaco karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçı hangi kanalda yayınlanacak? Bu büyük mücadeleyi kaçırmayın!

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 10:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Beko Final Four kapısını araladı: Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ?

Fenerbahçe Beko, play-off üçüncü maçında evinde ağırladığı AS Monaco'yu 89-78 mağlup ederek Final Four için önemli bir avantaj elde etti. THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Fransız ekibi Monaco'yu 89-78 yenerek seride 2-1 öne geçti. Serinin dördüncü maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçı hangi kanalda yayınlanacak?

basketbol

FENERBAHÇE BEKO - AS MONACO MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde Monaco ile karşı karşıya geliyor. Serinin dördüncü maçı 3 Nisan Cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak ve Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçı 20.45'te başlayacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, cuma akşamı Ataşehir'de Monaco'yu bir kez daha mağlup edebilirse, adını Avrupa'nın en iyi 4 takımı arasına yazdıracak ve 5 yıl aradan sonra Final Four'da olacak. Takım, taraftarların desteğiyle önemli bir zafer elde etmeyi hedefliyor. Basketbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi canlı olarak izlemek için hazırlıklarını sürdürüyor. Maçın sonucu merakla beklenirken, Fenerbahçe Beko'nun Final Four yolunda ne kadar iddialı olduğunu görmek için heyecan dorukta.

basketbol

FENERBAHÇE BEKO - AS MONACO MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko ile AS Monaco arasındaki THY Euroleague Play-Off Çeyrek Final maçı, basketbol tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor. Bu önemli mücadele, S Sport Plus, S Sport ve Exxen kanallarından yayınlanacak. Sporseverler, bu kritik karşılaşmayı izlemek için ekran başına kilitlenirken, Fenerbahçe Beko'nun Final Four için mücadelesi de tüm hızıyla devam ediyor. Takım, evindeki avantajı kullanarak Monaco'yu mağlup edip Avrupa'nın en iyi 4 takımı arasına girmeyi hedefliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.