TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe 17. kez şampiyon oldu

Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'ni evinde 82-56 yenerek seriyi 3-0'a getirdi ve şampiyon oldu

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 18:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fenerbahçe 17. kez şampiyon oldu

SEYİN DEMİR

Türkiye Basketbol Federasyonu Hidayet Türkoğlu kupayı takdim etti. Kupayı havaya kaldıran kaptan Olcay Çakır Turgut ve takım arkadaşları büyük sevinç yaşadı. MVP ödülünü yıldız oyuncu Emma Meesseman aldı.

CUMHURİYETİN 100. YILINDA ÇİFTE KUPA

Fenerbahçe Alagöz Holding,  Cumhuriyetimizin 100. yılında İlk önce EuroLeague Women şampiyonluğunu kazandı. Daha sonra ING KBSL Nilay Aydoğan Sezonu final serisinde de ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ne 3-0’lık seri ile yenerek ligdeki üst üste 5’inci, toplamda da 17. şampiyonluğunu elde etti. Potanın Kraliçeleri bu sezon hem Avrupa kupasını hem de Türkiye kupasını müzesine taşıdı.

POTANIN KRALİÇELERİ FARKLI KAZANDI

Potanın Kraliçeleri, Breanna Stewart’ın liderliğiyle skor üstünlüğünü ele geçirdi ve çeyreği 24-19 önde bitirdi. Oyunun kontrolünü ele geçiren sarı lacivertliler, soyunma odasına 44-29 önde girdi. Üçüncü periyodu 61-46 önde tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding, final periyodunda da kontrollü oyununu sürdürdü ve maçı 82-56 kazanarak ligdeki 17. galibiyetini elde etti.Fenerbahçe Alagözde; Olcay Çakır Turgut 12 sayı,Sabally 23 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Meesseman 20, Stewart 14 sayıyla mücadele etti. ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi: Gray 12, Gökşen Fitik 2, Sinem Ataş 6, Williams 16, Crvendakic 9, Asena Yalçın 11 sayıyla oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.