TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Euroleague’de rövanş mücadelesi: Olympiakos - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Olympiakos - Barcelona hangi kanalda yayınlanacak?

THY Euroleague Play-Off Çeyrek Final heyecanı, Olympiakos ile Barcelona arasındaki çekişmeli mücadeleyle doruk noktasına ulaşıyor! Sporseverler, bu kritik karşılaşmanın yayın saati, hangi kanalda olduğu ve yayının şifresiz olup olmadığını merakla bekliyor. Peki, Olympiakos - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Olympiakos - Barcelona maçı hangi kanalda yayınlanacak? Heyecan dolu bu karşılaşmanın tüm detayları burada!

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 11:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Euroleague’de rövanş mücadelesi: Olympiakos - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Olympiakos - Barcelona hangi kanalda yayınlanacak?

THY Euroleague Play-Off Çeyrek Final heyecanı, Olympiakos ile Barcelona arasındaki nefes kesen mücadeleyle zirveye çıkıyor! Sporseverler, bu kritik karşılaşmanın yayın saati, hangi kanalda olduğu ve yayının şifresiz olup olmadığını merakla bekliyor. Heyecan dolu bu karşılaşmanın tüm detayları burada! Olympiakos - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Olympiakos - Barcelona maçı hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

basketbol

OLYMPİAKOS - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN?

THY Euroleague Play-Off Çeyrek Final mücadelesi kıran kırana geçecek! Olympiakos ile Barcelona arasındaki bu nefes kesen mücadele, 02 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak.

OLYMPİAKOS - BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA?

"THY Euroleague Play-Off Çeyrek Final mücadelesinde Olympiakos ile Barcelona karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu karşılaşmayı izlemek isteyenler için S Sport Plus, S Sport 2 ve Exxen kanallarından canlı yayınlanacak. Bu unutulmaz karşılaşmayı kaçırmamak için hazır olun!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.