TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Euroleague'de nefesler tutuldu! Barcelona - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Barcelona - Olympiakos hangi kanalda?

THY Euroleague'in heyecanı birbirinden çekişmeli mücadelelerle devam ediyor! Bu sefer sahne, Barcelona'nın Olympiakos'u ağırlayacağı kritik maça çıkacak. Basketbolseverlerin heyecanla beklediği bu karşılaşma öncesinde en çok merak edilen konular arasında maçın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı geliyor. Peki, Barcelona - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta?  Barcelona - Olympiakos maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 11:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Euroleague'de nefesler tutuldu! Barcelona - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Barcelona - Olympiakos hangi kanalda?

Avrupa'nın kulüpler arası en büyük ve prestijli organizasyonunda heyecan dorukta! Dörtlü Final'e kalacak takımların belirleneceği kritik karşılaşmaların heyecanıyla birlikte, gözler Barcelona Olympiakos maçına çevrildi.  Peki, Barcelona - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? Barcelona - Olympiakos maçı hangi kanalda izlenecek? İşte detaylar…

maç

MONACO-FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

Turkish Airlines EuroLeague Play-off turunun heyecanı dorukta! FC Barcelona Bàsquet - Olympiakos arasındaki kritik beşinci maç, 8 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Saat 22:00'de başlayacak olan maç, serinin 5. ve son mücadelesi olacak.

MONACO-FENERBAHÇE BEKO MAÇI HANGİ KANALDA?

Turkish Airlines EuroLeague Play-off turunun kader maçı yaklaşıyor! FC Barcelona Bàsquet -Olympiakos arasındaki heyecan dolu beşinci maç, basketbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir mücadele olacak. Bu kritik karşılaşma, S Sport 2 ve S Sport Plus'ta canlı yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.