TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ettifaq-Ahli maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak?

Futbolda maçlar tüm coşkusuyla devam ediyor. Ettifaq-Ahli maçı için geri sayım başladı. Ettifaq-Ahli maçı ne zaman? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 10:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ettifaq-Ahli maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak?

Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği Cadiz-Granada maçına doğru geri sayım başladı. Farklı yaş gruplarından gelen futbol meraklılarının büyük bir ilgiyle takip ettiği mücadelenin ne zaman ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağı ise büyük bir merak konusu.Peki Ettifaq-Ahli maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? Tüm bu detayları sizler için derledik.

Ettifaq-Ahli maçı ne zaman?

Ettifaq-Ahli maçı 29 Mart Cuma günü saat 23:00'da başlayacak.

Ettifaq-Ahli maçı hangi kanalda?

Suudi Arabistan Pro Lig'de heyecan dorukta! Al Ettifaq ile Al Ahli arasındaki mücadele, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. 29 Mart 2024 Cuma günü oynanacak olan Al Ettifaq - Al Ahli maçı, S Sport Plus, TV 8 Buçuk ve Exxen kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Saat 22:00'de başlayacak olan karşılaşma, futbol tutkunları için heyecan dolu anlara sahne olacak. Futbolseverlerin dikkatini çeken bir diğer konu ise maçın şifresiz olarak izlenebilir olup olmadığı. Bu konuda net bir bilgi verilmemiş olsa da, maçı izlemek isteyenlerin uydu veya kablo televizyon sağlayıcılarından bilgi alarak izleme seçeneklerini değerlendirmeleri öneriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.