TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde futbol turnuvası

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde (EBYÜ) Cumhuriyetin 100’ncü yılı etkinlikleri çerçevesinde halı sahada futbol turnuvası düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde futbol turnuvası

EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, üniversite bünyesinde düzenlenen futbol halı saha etkinliklerine katılan takımları maç öncesi ziyaret ederek başarılar diledi. Yalnızbağ Yerleşkesi halı sahalarda gerçekleşen futbol turnuvasına Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, akademik ve idari personel katıldı.

Cumhuriyetin 100’ncü yılı (2) 

Cumhuriyetin 100. yılı çerçevesinde gerçekleştirilen personel halı saha maçları münasebetiyle Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesi sahaya gelen Rektör Levent her iki takımla da kısa bir süre sohbet etti. Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle düzenlenen bu organizasyona yakışır bir maç olmasını ifade eden Rektör Levent her iki takımada başarılar diledi.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Erzincan’da düzenlenen yarışlar nefes kesti

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.