TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erman Toroğlu, Şenol Güneş için ne dedi?

Erman Toroğlu ve Şenol Güneş trend oldu. Peki Erman Toroğlu, Şenol Güneş için ne dedi? Detaylar haberimizde

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2023 08:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Erman Toroğlu, Şenol Güneş için ne dedi?

Hem kariyer ile hem yaptığı yorumlar ile gündemden düşmeyen Erman Toroğlu bu kez Şenol Güneş için hakkındaki konuşmaları ile gündeme geldi. Peki Erman, Toroğlu Şenol Güneş için ne söyledi? Detaylar haberimizde…

SkySpor adlı Youtube kanalında Futbol yorumculuğuna devam eden Erman Toroğlu, Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş hakkında neler söyledi? İşte Erman Toroğlu’nun o sözleri…

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Şenol Güneş’in Hatayspor hakkındaki açıklamasını hedef aldı. Şenol Güneş deprem nedeniyle ligden çekilen Hatayspor’un antrenmanlarını Riva'da yapmasıyla ilgili, “Bu takımlar şimdi Riva’da çalışacaklarmış. Geçen sene neden yoktular o zaman? Yine aynı sahalarda idmanlarını yapamazlar mıydı?" diye konuşmuştu.

Erman Toroğlu, Şenol Güneş’in Hatayspor hakkındaki açıklamalarına karşı şunları söyledi;

"Allah muhafaza orada ailenden biri olsaydı aynı cümleyi kurar mıydın Şenol Güneş? Orada neler oldu sen biliyor musun? Bana anlattıklarında ben ağladım. Ayıptır ya. Adam değilsiniz ya. Mahkemeye ver hadi beni. Sen adam değilsin. Orada insanların annesi öldü ya. Adam değil bunlar ya."

Beşiktaş taraftarları Erman Toroğlu'nun Şenol Güneş'e yönelik bu açıklamalarının sosyal medyaya düşmesinin ardından Twitter'dan Erman Toroğlu’na tepki gösterdi.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.