TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekrem Memnun: Genç arkadaşlarımız adına üzgünüm

FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na veda eden Potanın Perilerinde başantrenör Ekrem Memnun maçtan sonra açıklamlarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2023 14:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ekrem Memnun: Genç arkadaşlarımız adına üzgünüm

HÜSEYİN DEMİR

Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden A Kadın Milli Takım, D Grubu’ndaki son maçında Slovakya’ya 80-66'lık skorla mağlup oldu. Ay yıldızlılar bu sonuçla Avrupa Şampiyonası’na veda etti. Avrupa Şampiyonasına erken veda eden milli takımın başantrenörü Ekrem Memnun yaptığı açıklamada üzgün olduğunu ifade etti.

Kadın A Milli takım antrenörü Ekrem Memnun şu açıklamalarda bulundu:

“Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Bugün oyun olarak ortaya bir şey koyamadık. Slovakya’nın sertliğine yanıt veremedik. Benim bir şeyler söylemem lazım ama basketbol adına ortaya bir şey koyamadık. Bu bir süreç. Çok üzgünüz. Kendi adıma değil, genç arkadaşlarımız adına üzgünüm. Daha önce iki turnuva kaçırdık, şimdi bir turnuva daha kaçırıyoruz. Genç arkadaşların gelecekleri adına bu turnuvayı çok istiyordum. Çünkü buralarda oynaya oynaya daha iyi olacaklar… Birçok genç arkadaşımız var. Yola devam edeceğiz. Herkes tarafından bu takım seviliyor. Biz elimizden geleni yaptık. Hepimiz dersler çıkaracağız. Rakibimizi de bir kez daha kutluyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.