TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekmek timsahın ağzında! Fenerbahçeli Ryan Kent timsahı için özel bakıcı arıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün futbolcusu Ryan Kent, evinde beslediği timsah için özel bakıcı arıyor. Peki Ryan Kent, özel bakıcısına ne kadar para verecek? Timsah bakıcısının alacağı ücret dudak uçuklatıyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ekmek timsahın ağzında! Fenerbahçeli Ryan Kent timsahı için özel bakıcı arıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yıldız futbolcusu Ryan Kent, evinde beslediği timsah için bakıcı arıyor. Fenerbahçeli futbolcu Ryan Kent, evinde beslediği timsahına bakıcı aradığını açıkladı.Ryan Kent, timsah bakıcısına; 3.000 dolar maaş, sigorta,  6000 tl multinet ve sağlık sigortası yapacak. Sosyal medyanın gündeminde olan Ryan Kent, açıklamasıyla timsah bakıcı ilanı verdi.

Vahşi hayvanlara olan özel ilgisiyle dikkatleri üzerine çeken Ryan Kent, sarı lacivertli taraftarların yorumlarıyla sosyal medyada ortalığı salladı. Peki Ryan Kent'in timsahı için özel bakıcı kim olacak? Fenerbahçeli taraftarlar merak içerisinde timsah bakıcısının kim olacağını merak ediyor.

Yıldız futbolcu Ryan Kent,sarı lacivertli kulübe gelmeden önce de evinde timsah besliyordu.  26 yaşındaki futbolcunun evinde vahşi hayvan beslemeyi oldukça sevdiği öğrenilirken, son olarak forma giydiği Glasgow’daki evinde timsah besliyordu. Yıldız futbolcu Glasgow döneminde takım ardaşlarına özel günlerinde vahşi hayvanlar hediye ediyordu.

RYAN KENT KİMDİR?

1996 doğumlu Ryan Kent, Süper Lig'de Fenerbahçe Spor Kulübü'nde forma giymektedir. Liverpool akademisinden yetişen Kent, Coventry City'deki kiralık oynadıktan sonra 2016'da ilk kez ilk on birde sahaya çıktı. 2016-17 sezonunu Barnsley'de kiralık oynayan kulübün Sezonun Genç Oyuncusu ödülünü kazandı. 2017 yılında Alman kulübü Freiburg'da kiralık olarak forma giydikten sonra tekrardan Bristol City'ye transfer oldu. Kent, Eylül 2019'da İskoç kulübü Rangers'a takımına transfer oldu. İngiltere genç millî futbolcusu olan Kent, İngiltere milli takımında U18 ve U20 takımlarında forma giydi. Kanat oyuncusu olan  Kent, farklı pozisyonlarda görev alarak çok yönlü özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hem sağ kanat hem de sol kanat pozisyonlarında görev alan Ryan Kent, Glasgow takımından sonra Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transfer oldu. Hız ve atletizmiyle ön plana çıkan Ryan Kent, ofansif özelliğiyle de biliniyor.

RYAN KENT KARİYERİ

2015-2019:Liverpool

2015-2016: Coventry City (kiralık)

2016-2017: Barnsley (kiralık)

2017-2018:SC Freiburg (kiralık)

2018: Bristol City (kiralık)

2018-2019: Rangers (kiralık)

2019-2023:Rangers       

2023-Fenerbahçe

Bu haber de ilginizi çekebilir: Toroğlu’ndan şok itiraf! Galatasaray’dan teşvik aldık

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.