TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EGİAD’dan Genç Sporculara Destek

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) genç sporcular için yola çıktı. EGİAD, sosyal sorumluluk proje kapsamında geliri, EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’na aktarılmak üzere geniş katılımlı bir EGİAD Bahar Festivali düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 12:01
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
EGİAD’dan Genç Sporculara Destek

Ege Genç İş İnsanları Derneği EGİAD, sosyal sorumluluk proje kapsamında geliri, EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’na aktarılmak üzere geniş katılımlı bir organizasyon için yola çıktı. EGİAD Bahar Festivali organizasyonu, 3 Nisan'da Swiss Otel Büyük Efes İzmir'de düzenlenecek. Bahar Festivali geliri için Türk tasarımcıların ürünleri satışa sunulurken organizasyon sayesinde tasarımcılarla İzmirlilerin buluşmasına katkı sunacak.

Minik ve genç voleybolcuların gelişimi için EGİAD Ortaokulu’na Spor Salonu yaptırılacak. Oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci’nin konuk konuşmacı olarak katılacağı şenlik havasında düzenlenecek organizasyon, gençler için motivasyon ve ilham yaratması planlıyor. EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, “EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’nu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’mıza yetiştirmek istiyoruz” dedi.

GENÇLERİMİZE DESTEK OLMAK İSTEDİK

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan spor salonunun okula önemli destek olacağını vurgulayan EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, “EGİAD Ortaokulu Voleybol Takımı, son yıllarda müsabakalarda, spor salonu olmamasına rağmen elde ettikleri başarı ve özverili çalışmalarıyla göğsümüzü kabarttılar. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında bu gençlerimize destek olmak istedik” diye konuştu.

Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Yelkenbiçer, “Okulumuzun voleybol takımı iki senedir derecelerle bizleri onurlandırmaktalar. Bir gün bu takımımızda yetişen gençlerimizin uluslararası büyük başarılarıyla gururlanacağımıza inanıyoruz. Yüce Atamızın söylediği gibi "Açık ve kesin olarak söyleyeyim ki sporda başarılı olmak için bedensel dayanıklılık kazanmak kadar, halkın sporun içeriğini ve değerini anlamış olması, içtenlikle sevmesi ve ulusal bir görev olarak görmesi gerekmektedir." Sporu içtenlikle sevmeli ve desteklemeliyiz” şeklinde konuştu.

GENÇLER İÇİN EGİAD’DAN BAHAR FESTİVALİ

Çocuklar için şenlik havasında bir EGİAD Bahar Festivali düzenlemek istediklerini söyleyen Yelkenbiçer, “EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’nu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’mıza yetiştirmek istiyoruz. Bu spor salonunun tamamlanması için, bu EGİAD Bahar Festivali’nden elde ettiğimizin gelirin tamamının bu salonun yapımına ayıracağız. EGİAD Bahar Festivali’ne katılanlara şimdiden teşekkür ediyoruz. Çok önemli bir projeye katkı vermiş olacaklar. Tasarımcılarımızı, tasarımlarını sergilemek üzere stand açmaya davet ediyor ve herkesi çocuklarımıza yönelik bu proje için küçük de olsa katkı vermek üzere EGİAD Bahar Festivali’ne katılmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.