TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş en zengin kadın voleybolcular listesinde

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında ülkemizin gururu olan Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızlarından Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş, en zengin kadın voleybolcular listesinde kaçınsı sırada yer alıyor? Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş ne kadar maaş alıyor? Ebrar ile Zehra'nın bonsverisi ne kadar arttı? Dünyada en çok para kazanan voleybolcu kim? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 10:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş en zengin kadın voleybolcular listesinde

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılında 3 kıtada tek şampiyon olan Filenin Sultanları; Milletler Ligi'nde, Avrupa Şampiyonası'nda ve sonra Olimpiyat Elemeleri'nde şampiyon oldu. 3 farklı kupada şampiyon olan Kadın Voleybol Milli Takımımız başarıdan başarıya koşuyor. Dünya'nın gündeminde yer alan kadınlarımız spora damga vurdu. Ülkede büyük coşku ve sevinç ile karşılanan Filenin Sultanları destan yazdı. Türkiye Spor tarihine, Türkiye yüz yılına tarihi başarılar kazandıran Sultanlar, göğsümüzü kabarttı.

Milli takımımızın başarılı oyuncuları arasında yer alan Ebrar Karakurt, Zehra Güneş üstün performanslarıyla turnuvaları başarılı bir şekilde geride bıraktı. Başarılı voleybolcular saha içindeki üstün performanslarının yanı sıra saha dışında kazandıkları maaş ile gündem oldu. Sosyal medya üzerinden tartışılan voleybolcuların maaşlarında yeni gelişmeler yaşandı. Ay yıldızlı formayı giyen Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt'un maaşları dudak uçuklattı. Rich Verse geçtiğimiz günlerde en zengin kadın voleybolcuların listesini yayınladı. İki genç voleybolcu kazandıkları para ile en zengin kadın voleybolcular listesine girdi. İşte Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş'in serveti ve bonservisleri sizlerle...

EBRAR KARAKURT'UN SERVETİ

EBRAR KARAKURT'UN SERVETİ 4.2 MİLYON DOLAR

Rusya’da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt’un servetinin 4,2 milyon dolar olduğu açıklandı. Genç voleybolcuen zengin kadın voleybolcular listesinde 13. sırada yer aldı. Ebrar yıllık 800 bin dolar kazanıyor. VakıfBank oyuncusu Zehra Güneş ise 4 milyon dolarlık servetiyle Ebrar Karakurt’un arkasında 14. sırada yer alıyor. Listeye göre en zengin kadın voleybolcu Sheilla Castro olarak biliniyor.

Brezilyalı voleybolcunun toplam servetinin 12 milyon dolar olduğu aktarıldı. İlk sıralarda yer alan zengin kadın voleybolcular arasında sambacılar yer alıyor. Castro’nun ardından listede yer alan ikinci voleybolcu 9,1 milyon dolarlık serveti ile Jaqueline Carvalho, üçüncü 8,8 milyon dolar ile Vodafone Sultanlar Ligi’nden VakıfBank oyuncusu Gabriela Guimaraes, dördüncü ise 7,7 milyon dolar ile Thaisa Daher olarak kayıtlara geçti.

Yayınlanan listede yer alan voleybolcuların çoğu bir dönem Türkiye'de forma giydi. Sheilla Castro, Paola Egonu, Isabelle Haak gibi isimler eskiden VakıfBank forması giymişti. Bu verileri kriter olarak ele aldığımızda Türkiye'de Sultanlar Ligi'nin ne kadar kaliteli bir lig olduğunu gözlemliyoruz. Sultanlar Ligi'nde kalite ve rekabet her geçen gün artıyor.

En zengin kadın voleybolcular listesinde yer alan ilk 10 oyuncunun servetleri şu şekilde:

1.     Sheilla Castro (Brezilya) 12 milyon dolar

2.     Jaqueline Carvalho (Brezilya) 9,1 milyon dolar

3.     Gabriela Guimaraes (Brezilya) 8,8 milyon dolar

4.     Thaisa Daher (Brezilya) 7,7 milyon dolar

5.     Paola Egonu (İtalya) 7,3 milyon dolar

6.     Yuliya Gerasymova (Ukrayna) 7 milyon dolar

7.     Fabi Claudino (Brezilya) 6,9 milyon dolar

8.     Kim Yeon Koung (Güney Kore) 6,7 milyon dolar

9.     Brenda Castillo (Dominik Cumhuriyeti) 6 milyon dolar

10.  Samantha Bricio (Meksika) 4,7 milyon dolar

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Potada Ege derbisi: Aliağa Petkimspor, Denizli deplasmanında

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.