TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düşme hattında kritik karşılaşma: Ankaragücü – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ankaragücü – Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Heyecan dolu bir karşılaşma için geri sayım başladı! Ankaragücü ile Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in nefes kesen mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Futbol tutkunları, heyecan dolu bu maçı canlı olarak izlemek için sabırsızlanıyor. Peki, Ankaragücü – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Ankaragücü – Alanyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte, heyecan dolu detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 09:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Düşme hattında kritik karşılaşma: Ankaragücü – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ankaragücü – Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Büyük bir heyecanla beklenen mücadele için geri sayım başladı! Ankaragücü ve Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in nefes kesen atmosferinde karşı karşıya gelecek. Futbol tutkunları, bu müthiş müsabakayı canlı olarak izlemek için sabırsızlanıyor. Ancak, pek çoğu hala merak içinde: Ankaragücü – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Ankaragücü – Alanyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Bu heyecan dolu detaylar haberimizde...

futbol

ANKARAGÜCÜ – ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Muhteşem bir randevu için tarih belli oldu! Ankaragücü ile Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in nefes kesen atmosferinde buluşacak. Heyecan verici maç, 03 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20:00'da başlayacak. Bu saatte ekran başında olmanızı unutmayın!

ANKARAGÜCÜ – ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Muhteşem bir karşılaşma için hazır olun! Ankaragücü ile Alanyaspor arasındaki heyecan dolu maç, Bein Sports 2, Bein Sports, ve beIN Connect kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Bu büyük mücadeleyi kaçırmamak için ekran başında olun!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.