TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cedi ile Şengün firarda! Milli formayı reddetti

NBA'deki temsilcilerimiz Alperen Şengün ve Cedi Osman çeşitli bahaneleri ile sürerek milli formayı giymeyi reddetti

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cedi ile Şengün firarda! Milli formayı reddetti

HÜSEYİN DEMİR

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 12-20 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nda mücadele edecek. FANATİK yazarı Gökhan German'ın haberine göre, Cedi Osman ve Alperen Şengün milli takım kadrosunda yer almayacak.

MİLLİ FORMAYI REDDETTİ 
Alperen Şengün ve Cedi Osman milli formayı giymeyi reddetti. FIBA Olimpiyat Ön Elemeleri kapsamında milli takıma katılmadı. Cedi Osman, NBA sezonu boyunca yorulduğunu ve dinlenmek için milli takıma gelmeyeceğini federasyona iletti. Alperen Şengün ise kamp ve hazırlık maçlarına katılmayıp sadece resmi maçlarda oynamak istediğini federasyona iletti ancak federasyon tarafından bu isteği kabul görmedi.



HİDAYET İKNA EDEMEDİ! 
NBA oyuncularından Ömer Faruk Yurtseven ve Furkan Korkmaz kadroda yer alırken Alperen ile Cedi'nin kampa gelmemesi sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Asbaşkan Ömer Onan ve basketbol koçu Ergin Ataman’ın tüm çabalarına rağmen Cedi Osman ve Alperen Şengün kampa katılmadı. 



DEVŞİRME PROBLEMİ DEVAM EDİYOR 
NBA'de forma giyen 2 milli oyuncumuz, FIBA Olimpiyat Ön Elemeleri hazırlıkları kapsamında düzenlenen kampa katılmadı. Devşirme oyuncular; Scottie Wilbekin ve Shane Larkin sorunlar devam ediyor. Shane Larkin’in sakatlığı ile ilgli son durum belli oldu. A Milli Takım doktoru Barış Kocaoğlu tarafından kontrolden geçen Shane Larkin, MR’a girdi ve dizinde kemik ödemi tespit edildi.  
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.