TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çamlık’ın yıldızı Taha, Altınordu’ya imza attı

Denizli'de alt yapıya verdiği önem ve büyük kulüplere verdiği futbolcularla ön plana çıkana Çamlık Futbol Kulübünün genç yeteneği Taha Burak Tunaboylu, Altınordu’ya imza attı

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 10:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Çamlık’ın yıldızı Taha, Altınordu’ya imza attı

Çamlık Futbol Kulübü’nde yetişeni özel yeteneği, futbol becerisi, çabukluğu ile ön plana çıkan ve birçok kulübün talip olduğu ettiği 2008 doğumlu Taha Burak Tunaboylu, yetiştirdiği futbolcular ile dikkat çeken Altınordu’ya transfer oldu. Tunaboylu, geleceğin yıldız futbolcu adayları arasında gösteriliyordu.

“En kısa zamanda A takıma çıkacağına ve Genç Milli Takımlara seçileceğini düşünüyorum”

Transferi değerlendiren Çamlık FK Başkanı ve Antrenörü Şenol Ünlü sistemli, planlı çalışmanın meyvelerini topladıklarını belirterek “Çalışkanlığıyla ön plana çıkan ve birçok mevkide başarıyla görev yapabilen oyuncumuz Altınordu’ya transfer oldu. En kısa zamanda A takıma çıkacağına ve Genç Milli Takımlara seçileceğini düşünüyorum. Bu transferde Çok emeği geçen Kuşadası Küçükadaspor ve Ergün Adnan Öztürk hocama da çok teşekkür ediyorum. Burak’a Başarılar diliyorum. Aynı zamanda Altınordu’nun takibinde 3-4 oyuncum daha var. Sürekli kamplarına gidip antrenmanlara ve turnuvalara katılıyorlar. Yakın zamanda bu oyuncularında Altınordu’ya transferleri gerçekleşecektir diye düşünüyorum" dedi.

Çamlık’ın yıldızı Taha_ilkses (2)

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Salihli Belediyespor, Uşak'ta mücadele edecek 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.