TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük Altay'ın kabusu devam ediyor: Tarihi hezimet

Trendyol 1.Lig'den kümeye düşen Altay Spor Kulübü, tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Son 8 maçını kaybeden siyah beyazlılar, Adanaspor'a mağlup olduğu takdirde 9'da 0 yapacak. Büyük Altay'ın çöküşü haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 11:56
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Büyük Altay'ın kabusu devam ediyor: Tarihi hezimet

Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Altay Spor Kulübü, tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. TFF 1.Lig'de kümeye düşmesi garanti olan siyah beyazlılarda kriz devam ediyor. 2023-2024 sezonunda ekonomik sorunlar, maddi problemler ile başlayan İzmir temsilcisi, borç batağından kurtulamıyor. Üst üste aldığı ağır yenilgilerle hep alt sıralarda yer alan siyah beyazlılar, şirketleşme kararı almıştı. Şirketleşme için devreye giren yöneticiler sponsor ve yatırımcı bulamadı. Bir sezon içersinde iki kez başkan değişirken 4 kere antrenör değişikliğine gitti. Zor zamanlardan geçen Altay Spor Kulübü, çıkış yolunu bulamadı. Altaylı taraftarların isyanı ve yönetimi olan tepkisi devam ediyor.

BÜYÜK ALTAY'IN KABUSU DEVAM EDİYOR

Altay Spor Kulübü, oynadığı 32 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik, 24 mağlubiyetle 9 puanla 17.sırada yer alıyor. Kümeye düşmesi garanti olan siyah beyazlılar 5 Mayıs Pazar günü Adanaspor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Erkan Özdamar, Özgür Ertem, Serdar Osman Akarsu, Tolga Akbaba olarak belirlendi. Müsabaka TRT Spor Ekranlarından dönüşümlü olarak yayınlanacak. Altay Spor Kulübü, son 8 haftada Ümraniyespor (D), Gençlerbirliği, Sakaryaspor (D), Bandırmaspor, Eyüpspor (D), Çorum FK, Manisa FK ve Boluspor'a yenidi. Evinde Adanaspor'a da mağlup olması halinde 9'da 0 çekerek kulüp tarihine geçecek.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.