TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda?

Bursaspor ile Fenerbahçe Beko arasındaki karşılaşma heyecanla bekleniyor. Basketbol Süper Ligi karşı karşıya gelecek olan Bursaspor ile Fenerbahçe Beko mücadelesini izlemek isteyen sporseverler maçın yayın saatini merak ediyor. Bursaspor ile Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Bursaspor ile Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 13:02
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bursaspor - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda?

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde müthiş bir karşılaşma yaklaşıyor! Bursaspor ile Fenerbahçe Beko arasındaki mücadele için heyecan dorukta. Ancak, bu önemli karşılaşmanın yayın saati ve kanalı merak konusu. Basketbolseverlerin heyecanla beklediği soruları yanıtlıyoruz: Bursaspor - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde!

BASKETBOL

BURSASPOR -  FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 29. hafta maçlarının planı netleşirken, heyecanla beklenen Bursaspor İnfo Yatırım - Fenerbahçe Beko karşılaşması, ileri bir tarihe ertelendi. Bursaspor İnfo Yatırım, Nilüfer Tofaş Spor Salonu'nda gerçekleşmesi planlanan mücadelesi için beklemeye geçti. Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, erteleme kararı, Fenerbahçe Beko'nun yoğun EuroLeague programından kaynaklanıyor. Karşılaşmanın yeni tarihi, TBF tarafından daha sonra duyurulacak. Basketbolseverlerin takipte kalması bekleniyor!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.