TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor'un savunması rakiplerine geçit vermiyor!

TFF 2.Lig  Beyaz Grup'ta mücadele eden Bucaspor 1928'in savunması rakiplerine geçit vermiyor. Sarı lacivertliler, Lig'de en az gol yiyen takım oldu. İzmir temsilcisi savunması ve kaleci ile dikkat çekiyor. Bucaspor'un savunma performansı haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 14:49
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Bucaspor'un savunması rakiplerine geçit vermiyor!

TFF 2.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Bucaspor 1928, son haftalarda üst üste galibiyetlerle moral depoladı. Sarı fırtınalar 7'de 7 yaparak zirve yarışında emin adımlarla ilerliyor. Cüneyt Dumlupınar yönetiminde fırtıına gibi esen Bucaspor, şampiyonluk için yarışıyor. Bucasporlu taraftarlar bu sezon takımlarını son topa kadar destekliyor. Seyirci rekorunun kırıldığı maçlarda yoğun ilgi ve talep oluyor.

BUCASPOR'UN SAVUNMASI GEÇİT VERMİYOR!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefini sürdüren Bucaspor 1928, defansif oyunuyla dikkat çekiyor. Ege temsilcisi oynadığı 30 müsabakada kalesinde 19 kez gol yedi. İkinci Lig'lerde en az gol yiyen takım olan sarı-lacivertliler, rekora imza attı. İzmir ekibi toplam 30 maçta kalesinde sadece 19 gol gördü.Bucaspor 1928, 15 maçta ise kalesinde hiç gol görmedi.Sarı fırtınaların savunma özelliği dikkat çekiyor. Savunma özelliğinin yanında hücumda etkili oynayan sarı lacivertliler toplam 46 kez gol atarak ligde en çok gol atan dördüncü sırada yer alıyor.

HER MAÇIMIZI KAZANMAYI HEDEFLİYORUZ

Bucaspor 1928, sezonun 33.haftasında Kırklarelispor'la kozlarını paylaşacak Bucaspor 1928'in teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar şampiyonluk için kolları sıvadı. Deneyimli teknik direktör ekibiyle yoğun antrenman temposunda çalışıyor. Başarılı teknik adam, "Bu süreçte Esenler Erokspor'la evimizde oynayacağız. Biz her maçımızı kazanmayı hedefliyoruz. İnanıyorum ki hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.