TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor, Nazilli deplasmanında

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bucaspor 1928, sezonun 24.haftasında Nazilli Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Peki, Bucaspor 1928-Nazilli Belediyespor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2024 11:28
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Bucaspor, Nazilli deplasmanında

TFF 2.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 24.haftasında Bucaspor 1928, deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 4 Şubat Pazar günü saat 14:00'da Nazilli İlçe Stadyumunda oynanacak. Mücadelenin yayıncı kuruluşu bulunmuyor. Lütfullah Aslan, Eren Özçelik, Metin Ekren üçlüsü maçı yönetecek. Melih Aldemir ise yardımcılığını yapacak. Bucaspor oynadığı 22 müsabakada 11 galibiyet, 8 beraberlik, 3 mağlubiyetle 41 puanla 5.sırada mücadele ediyor. Nazilli Belediyespor ise 22 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyetle 28 puanla 11.sırada yer alıyor.

Sarı lacivertliler en son oynadığı müsabakada evinde Ankaraspor'u 1-0 mağlup etti. Böylelikle Bucaspor, 3 maçtan sonra kazanma başarısını gösterdi. Nazilli Belediyespor ise son maçında Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı. İzmir temsilcisi Cüneyt Dumlupınar yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. Nazilli Belediyespor maçından önce Cüneyt Dumlupınar "Nazilli deplasmanları zorlu geçer. Geçen hafta kazanıp kötü gidişi sonlandırdık. Amacımız galibiyet serisi yakalayıp, zirve yarışına ortak olmak" dedi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.