TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu hafta İzmir takımları hangi maçları oynayacak? 3/9 Nisan 2023

İzmir takımları, bu hafta futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda hangi rakiplerle karşılaşacak? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2023 13:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bu hafta İzmir takımları hangi maçları oynayacak? 3/9 Nisan 2023

KEMAL ÖZKURT

İzmir takımlarının 3 Nisan- 9  Nisan 2023 tarihleri  arasında futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda karşılaşacağı rakipler ve maç programı şu şekilde:

FUTBOL 

Kaf-Kaf play off radarında 

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Kaf-Kaf  ligde 3 maç aradan sonra yeni antrenörü Erman Güraçar ile  galibiyet hasretine son verdi.  Karşıyaka, kazandığı kritik galibiyet ile play-off hedefinden uzaklaşmadı. Kaf-Kaf, 1954 Kelkit Bld. galibiyetiyle 7 maç sonra deplasmanda kazanmasını bildi.Yeşil kırmızılılar 8 Nisan cumartesi günü saat 15:00'da Yomraspor'u ağırlayacak. Karşıyaka, oynadığı 26 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik, 7 mağlubiyet ile play off için sahaya çıkacak. Ligin alt sırasında yer alan Yomraspor, zorlu Karşıyaka deplasmanında sahaya çıkacak.

Göz-Göz foto

Göz-Göz ısrarcı 
TFF 1.Lig'de 44 puanlı Göztepe 44 puanla 9.sırada yer alırken Samsunspor 63 puanla liderliğini sürdürüyor. Tuzlaspor ve Yeni Malatyaspor galibiyetleriyle ivme yakalayan sarı kırmızılı ekip kümede kalma mücadelesi veren Altaş Denizlispor’u deplasmanda 2-0 yenerek Play-Off avantajını yakaladı. Göztepe, play off hedefinde ısrar ederek cumartesi 20:30'da Smasunspor maçına Gürsel Aksel Stadı’nda mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. 

Altay ve Altınordu ev sahibi 
Altınordu 8 Nisan cumartesi evinde ligin 3.sırasında yer alan Eyüpspor'u saat 20:30'da misafir edecek. Altınordu, son 3 galibiyetinde geriye düşmesine rağmen kazanan taraf olmasını bildi. Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında Altay, bugün Sakaryaspor'u konuk edecek.Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Çağdaş Altay görev yapacak. 28 puan ile 12. sırada yer alan siyah beyazlılarda kaleci Ozan Evrim Özenç ve Eric Björkander'in sakatlıkları devam ediyor. 

BASKETBOL 

Kaf-Kaf foto

Kaf-Kaf evinde Efes'i ağırlayacak 
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezonunun 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, üçüncü uzatmada Yukatel Merkezefendi Belediyesi'ni 109-101 yenmişti. Kaf-Kaf, lider Türk Telekoma kaybettikten sonra zorlu Denizli deplasmanından galibiyetle dönerek moral depoladı. Yeşil kırmızılılar pazar günü saat 18:00'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda Anadolu Efes'i misafir edecek. Ligde zirve yarışında mücadele eden Karşıyaka ve Efes maçı büyük çekişmeye sahne olacak.

Ege derbisi: Petkimspor- Manisa BBSK 
Aliağa Petkimspor, evinde Ayos Konyaspor’u mağlup ederek rahat bir nefes aldı ve alt sıralardan kurtulmasını bildi Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Efes yenilgisinden sonra evinde Petkimspor'u ağırlayacak. Kritik Ege derbisinde her iki takımda tüm kozlarını paylaşacak. 

Arkasspor

VOLEYBOL 
2022-2023 sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu'nun 25. hafta mücadelesinde Arkasspor, pazar günü saat 18:00'da Spor Toto Spor Kulübü ile karşılaşacak. Deplasmanda sahaya çıkacak olan Arkasspor mutlak galibiyet için mücadele edecek. 

HENTBOL
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 17. mücadelesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne konuk oldu.İzmir Büyükşehir Belediye evinde 34-30 kaybetti. İzmir ekibi cuma günü saaat 16:00'da Beykoz Belediyeye misafir olacak. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.