TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova Belediyesi Karşıyaka, Final Spor deplasmanında

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bornova Belediyesi Karşıyaka, sezonun 26.haftasında Final Spor ile karşı karşıya gelecek. Peki, Bornova Belediyesi Karşıyaka- Final Spor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 11:22
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bornova Belediyesi Karşıyaka, Final Spor deplasmanında

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekeabet artıyor. Sezonun 26.haftasında Bornova Belediyesi Karşıyaka, Final Spor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 24 Şubat Cumartesi günü saat 14:45'de Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak mücadele TBF Youtube hesabından yayınlanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Aydın Karaçam ve Yarkın Keskin olarak belirlendi.

Bornova Belediyesi Karşıyaka, 13 galibiyet, 12 mağlubiyetle 7.sırada mücadele ediyor. Final Spor ise 11 galibiyet, 14 mağlubiyetle 10.sırada yer alıyor. Her iki takımın play off mücadelesinde kritik maç olacak. İzmir temsilcisi son haftalarda Şemsettin Baş yönetiminde üst üst aldığı galibiyetlerle moral depoladı. Bornova Belediyesi Karşıyaka'da Frazier ve Buğra Çal üstün performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Final Spor ise en son oynadığı müsabakada Kapaklıspor'u 79-74'lük skorla mağlup etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.