TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova Belediyesi Karşıyaka, Çayırova’ya kaybetti  

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bornova Belediyesi Karşıyaka, Çayırova’ya 89-80’lik skorla kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 17:33
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Bornova Belediyesi Karşıyaka, Çayırova’ya kaybetti  

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde büyük heyecan devam ediyor. Sezonun 31. haftasında Bornova Belediyesi Karşıyaka, Altındağ Atatürk Spor Salonunda Çayırova takımını misafir etti. İzmir temsilcisi ikinci yarıda geri dönse de sahadan 89-80’lik skorla mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın son anları nefesleri kesti. Böylelikle Bornova Belediyesi Karşıyaka 17.mağlubiyetini aldı. Çayırova ise 16.galibiyetini elde etti. Eray Akyüz 35 sayı ile maça damga vurdu. Maçın en değerli oyuncusu Çayırova’dan Phıllıp Edward Greeene oldu.

ÇAYIROVA İLK YARIYI ÖNDE BİTİRDİ

Bornova Belediyesi Karşıyaka, Buğra’nın üçlüğüyle maça başladı. Misafir takım İlkan Kahraman ve Serhat Uğur ile üst üste skor üreterek 12-7 öne geçti. Geçiş hücumlarından ve hızlı hücumlardan sayı bulan Çayırova, skor üstünlüğünü ele geçirdi. Phıllıp Edward Greeene üçlüğüyle takımını 15-11 öne geçirdi. Misafir takım savunma ve hücum ribaundlarında rakibine fırsat tanımadı. İlk çeyrek Çayırova’nın 19-12’lik skor üstünlüğü ile sona erdi.

OĞUZ SAVAŞ 12 SAYI

İkinci çeyrekte misafir ekip Oğuz Savaş’ın skorer oyunuyla 25-17 öne geçti. Bornova Belediyesi Karşıyaka, Eren ve Azizcan Özdemir’in basketleriyle farkı 1’e indirdi(24-25). Şemsettin Baş mola aldıktan sonra Çayırova hücumda daha düzenli oynadı. İkinci periyot nefesleri keserken ev sahibi takım oyundan kopmadı. Bornova Belediyesi Karşıyaka, Burak Eşlik ile skoru eşitledi (31-31). Edward Greeene ile Çayırova 37-33 üstünlüğünü korudu. Karşılaşmanın ilk yarısı 41-33’lük skorla sona erdi.

BORNOVA BELEDİYESİ KARŞIYAKA GERİ DÖNDÜ

Üçüncü çeyreğe hızlı ve tempolu başlayan Çayırova, farkı açmaya başladı. Skor 49-38 olduktan sonra Asil Kelleoğlu molayı aldı. Dıante Levan Watkıns skorer oyunuyla takımını 54-41 öne geçirdi. Hızlı hücumlardan ve geçiş hücumlarından skor üreten Çayırova farkı çift hanelere çıkarmak istedi. Bornova Belediyesi Karşıyaka’da Eray Akyüz ve Mert Konuk üçlükleriyle farkı tek hanelere indirdi. Alp Karahan’ın sayılarıyla misafir takım skoru 70-59 yaptı. İlkan Karaman ve Oğuz Savaş ile skor bulan Çayırova üstünlüğünü korudu. Maçın son anları nefesleri kesti. Bornova Belediyesi Karşıyaka farkı 2’ye indirdi. Maçın son anlarında hata yapmayan Çayırova, sahadan 89-80’lik skorla galip ayrıldı.  

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.