TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum FK, Boluspor’a konuk olacak

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Bodrum FK, Boluspor’a konuk olacak

Trendyol 1. Lig'in 10. hafta mücadelesinde Bodrum FK, deplasmanda Boluspor’a konuk olacak. Yalıçiftlik İsmal Altındağ Tesisleri'nde bu maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekipte, Bandırmaspor galibiyetinin ardından yüzler gülüyor. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda oyuncular, ısınma hareketleri ve teknik çalışmaların ardından çift kale maç yaparak idmanı sonlandırdı. Takımda Pedro’nun sakatlığı devam ederken, Boluspor karşısında forma giyemeyeceği belirtildi. Ligde zirve yarışına ortak olan Bodrum FK, 17 puanla 4. sırada bulunuyor. Boluspor karşısında galibiyete kenetlenen yeşil-beyazlı ekip, 28 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Bolu Atatürk Stadı'nda rakibiyle kozlarını paylaşacak.

Taşdemir’den lig yorumu

Ligin çekişmeli gittiğini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Son hazırlandığımız maça hem A planı hem de B planı diye 2 şekilde hazırlandık. A planımız erken gol yediğimiz için işlemedi, dolayısıyla biz de ilk defa çok erken değişikliğe gittik. B planımızı devreye soktuk. B planımızda bunu sadece Celal üzerinden özelleştirmemek lazım, Celal bizim için çok önemli bir oyuncu. 2. Lig’de şampiyon olduğumuzdan beri bize özverisiyle oynayan, her türlü katkı sağlayan bir oyuncumuz. Sadece Celal üzerinden değil ama genel olarak artılarımızın eksilerimizin olduğu maçlar olabiliyor. Geçtiğimiz Bandırmaspor maçının ilk 60 dakikasını bizim eksilerimize yazabiliriz. Ondan sonraki dilimde sahada olmamız gereken takım vardı. 3 puanı almış bir şekilde eksiklerimizi görmek bizim için çok daha önemliydi. Boluspor, sezon başlangıç itibariyle iyi sonuçlar alamadı. Boluspor her zaman iyi bir takım, iyi bir camia ve iyi oyunculardan kurulu. Sıkıntılı dönem yaşadılar ama geçen hafta galip gelerek onu geride bırakmış da olabilirler. İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz. Lig şekillendi ama ilk yarının sonuna doğru 1-2 sürpriz daha bekliyorum. Ligde 1-2 takım dışında herkes herkesi yenebilir. Ligin ikinci yarısı çok daha çekişmeli olacak. Biz ligin ilk yarısında alabildiğimiz kadar çok fazla puan alıp ikinci yarı ferah bir şekilde bakmak istiyoruz bunun için uğraşıyoruz" dedi.

Gökdeniz Bayrakdar: "Hayalim gol kralı olmak"

Takımın golcülerinden Gökdeniz Bayrakdar ise, "Ligde gidişatımız kötü değil. Bu hafta Bolu deplasmanına gidiyoruz. Bandırma maçında önemli bir galibiyet aldık. Bu tarz maçlar 6 puan değerinde. Gol konusunda sessizliğim var gol kaçırıyorum. İnşallah Boluspor maçında sessizliğimi bozmak istiyorum. Gol kralı olmak herkesin hayalidir, benimde hayalim ama hep maç maç gitmemiz lazım. Hedefi her zaman büyük tutmamız lazım, inşallah Bolu maçında galibiyet alacağız" diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Bodrum’da düzensiz göçmen nöbeti

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.