TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'ın Dusan Tadic planı sekteye uğradı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar Tadic transferinde son aşamaya gelmişti. Son dakikada alınan bilgilere göre transfer süreci sekteye uğradı

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Beşiktaş'ın Dusan Tadic planı sekteye uğradı

HÜSEYİN DEMİR 

Beşiktaşlı menajerler Dusan Tadic’i transfer etmek için süreci hızlandırdı. 34 yaşındaki Sırp oyuncuya yüksek maaş ve 2+1 yıllık kontrat öneren siyah beyazlılar transferi tamamlamak için Tadic’in Ajax’tan ayrılmasını bekliyor. Son 5 sezonu Ajax'ta onayan ve takım kaptanlığını yapan Tadic, 241 maçta 105 gol atarak ve 112 asist yaparak üstün performansıyla göz kamaştırmıştı. Amsterdam'dan alınan kulis haberlerine göre " Tadic’in takımında ayrılma ihtimali olduğunu ama diğer Avrupa kulüplerine göz kırptığını, Beşiktaş'ta oynama ihtimalinin oldukça zayıf" olduğuna dair haberler çıktı. 

DUSAN TADİC KARİYERİ
Dusan Tadic, 20 Kasım 1988 yılında Sırbistan'da dünyaya geldi. 181 cm boyundaki Tadic, sol kanat olarak görev yapıyor. 98 kez Milli formayı giyen yıldız isim 21 gol kaydetti. Ajax forması giyen Tadic, 6 milyon euro piyasa değerine sahip... Vojvodina'da futbola başlayan Tadic, Groningen, Twente, Southampton ve Ajax'ta oynadı. 660 kez sahaya çıkan Tadic, 202 gol 232 asist ile oynadı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.