TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'lı Semih Kılıçsoy: Hayalim A Milli Takım forması giymek

Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy, Trabzonspor'u mağlup ettikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, "Hayalim A Milli Takım forması giymek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 22:13
Kaynak: İHA
Beşiktaş'lı Semih Kılıçsoy: Hayalim A Milli Takım forması giymek

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u 2-0 yenerek galibiyete ulaştı. Siyah-beyazlı ekibin galibiyetinde önemli bir rol oynayan Semih Kılıçsoy, maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galibiyetten dolayı memnun olduğunu belirten Semih, "Bugün kazanmamız gereken bir maçtı. İyi çalıştık ve hafta boyunca antrenmanlarda üzerine düşeni yaptık. Sahada bunu göstermek önemliydi ve başardık. Bireysel olarak da takımıma golle katkı sağladığım için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

"Hayalim A Milli Takım forması giymek" diyen Kılıçsoy, "Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. A Milli Takım forması giymek benim için bir hayal. Bu hedefe ulaşmak için yoğun bir şekilde çalışıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya odaklanıyorum" şeklinde konuştu. Bir gazetecinin, "Sacha Boey için ödenen bonservis bedelini geçip rekor bir ücretle başka bir kulübe transfer olabileceğini düşünüyor musun?" sorusuna Kılıçsoy, "Ben böyle düşünmüyorum. Benim odaklandığım nokta, sahada performansımı göstermek ve her zaman daha fazlasını yapmak" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca genç futbolcu, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile iletişim halinde olduğunu da belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.