TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ın yeni liberosu Al Musrati kimdir? Al Musrati ne kadar maaş alıyor?

Futbolcu maaşları spor kamuoyunda ve taraftarlar tarafından en çok merak edilen konulardan biridir. Hangi futbolcunun ne kadar kazandığı her zaman gündemde olmuştur. Beşiktaş’ın liberosu Al Musrati kimdir? Al Musrati’nin ne kadar kazandığı da merak ediliyor. Al Musrati ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 16:42
Kaynak: HABER MERKEZİ
Beşiktaş’ın yeni liberosu Al Musrati kimdir? Al Musrati ne kadar maaş alıyor?

Al Musrati, Beşiktaş forması altında Libyalı milli futbolcu olarak ön libero pozisyonunda ter döküyor. Peki, Al Musrati kimdir? Al Musrati ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizde…

MUSRATİ

AL MUSRATİ KİMDİR?

São Tomé'de doğan ve ön libero pozisyonunda oynayan El-Mu'tasım Billah Ali Muhammed el-Musrati, futbol kariyerine 2008'de Portekiz'deki SC Frielas takımında başladı. Daha sonra, Vitória Guimarães'e geçerek adını duyurmaya başladı. LigaPro'daki performansıyla dikkatleri üzerine çekti ve 2019'da Primeira Liga'daki ilk maçına çıktı.

Kısa sürede yetenekleriyle ön plana çıkan Al Musrati, Rio Ave'ye kiralık olarak gönderildi ve burada da etkileyici bir performans sergiledi. Ardından Braga'ya transfer oldu ve burada Avrupa Ligi'nde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti.

Son olarak, Süper Lig ekibi Beşiktaş'a transfer olan Al Musrati, kulüp tarihinde önemli bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. 2023-2024 sezonu sonuna kadar kiralık olarak transfer olan oyuncu için, sözleşmedeki bazı şartların gerçekleşmesi durumunda kalıcı transfer opsiyonu da bulunuyor. Beşiktaş yönetimi, Al Musrati'nin potansiyelini değerlendirmek adına 11.000.000 Avro bonservis bedeli ödeyerek onunla uzun vadeli bir sözleşme imzaladı.

Al Mu'tasım Billah Ali Muhammed Al Musrati'nin Beşiktaş'taki performansı ve katkıları, hem taraftarların hem de futbol kamuoyunun merakla beklediği bir konu haline geldi. Beşiktaş'ın orta sahadaki bu yeni güçlü ismi, gelecek sezonlarda takımına önemli katkılar sağlayacak gibi görünüyor.

MUSRATİ

AL MUSRATİ NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Süper Lig ekibi Beşiktaş, ön libero pozisyonunda oynayan Al-Musrati'yi kadrosuna katmak için Portekiz ekibi Braga ile anlaşma sağladı. Braga, Al-Musrati'nin kiralık transferi ve kalıcı transfer opsiyonuyla ilgili detayları paylaştı.

Braga Kulübü, Al-Musrati için Beşiktaş ile 11 milyon euro satın alma bonservis bedeli ve 2.5 milyon euro bonus bedeliyle anlaşmaya vardığını duyurdu. Ayrıca, Beşiktaş'ın Al-Musrati'nin kiralama bedeli olarak 1 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Beşiktaş Kulübü de resmi açıklamasında, Al-Musrati ile görüşmelere başladığını ve transferin detaylarını paylaştı. Siyah-Beyazlılar, Al-Musrati'nin 2023-2024 sezonu için kiralama, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonları için ise kalıcı transfer opsiyonu konusunda Braga ile görüşmelere başladığını belirtti.

Kulübün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın Al-Musrati'nin transfer maliyetini net bir şekilde duyurduğu belirtildi. Buna göre, 2023-2024 sezonu için Braga kulübüne net 1.000.000 Avro kiralama bedeli ödenecek ve kalıcı transfer opsiyonunun devreye girmesi halinde 11.000.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.