TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Benfica-Chave maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak?

Futbolda maçlar tüm coşkusuyla devam ediyor. Benfica-Chave maçı için geri sayım başladı. Benfica-Chave maçı ne zaman? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 16:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Benfica-Chave maçı hangi gün, saat kaçta, nerede oynanacak?

Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği Benfica-Chave maçına doğru geri sayım başladı. Farklı yaş gruplarından gelen futbol meraklılarının büyük bir ilgiyle takip ettiği mücadelenin ne zaman ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağı ise büyük bir merak konusu.Peki Benfica-Chave maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? Tüm bu detayları sizler için derledik.

Benfica-Chave maçı ne zaman?

Benfica-Chave maçı 29 Mart Cuma günü saat 21:00'da başlayacak.

Benfica-Chave maçı hangi kanalda?

Portekiz Liga NOS'un heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez Benfica ile GD Chaves karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve yayıncı bilgileri sporseverler tarafından merakla bekleniyor. 29 Mart 2024 Cuma günü oynanacak olan Benfica - GD Chaves maçı, Spor Smart ve Smart Spor HD kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Saat 21:00'de başlayacak olan mücadele, futbol tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat olacak. Peki, maçı şifresiz izlemek mümkün mü? Bu konuda net bir bilgi verilmemiş olsa da, maçı canlı izlemek isteyenlerin uydu veya kablo televizyon sağlayıcılarından bilgi alarak izleme seçeneklerini değerlendirmeleri öneriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.