TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayern ve Real Madrid arasında eşitlik bozulmadı: Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde heyecan dorukta!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin nefes kesen yarı final serüveni, Bayern Münih ile Real Madrid arasında gerçekleşen karşılaşma ile başladı. Heyecan dolu mücadelede her iki takım da sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Alman devi Bayern Münih, evinde konuk ettiği İspanyol rakibine karşı etkileyici bir performans sergilerken, Real Madrid ise deplasmanda önemli bir skorla dönüş yaptı

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 23:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 00:00
Kaynak: İHA
Bayern ve Real Madrid arasında eşitlik bozulmadı: Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde heyecan dorukta!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin ilk maçı nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya geldi.

Alman ekibi, çeyrek finalde Arsenal'ı eleyip, son şampiyon Manchester City'yi saf dışı bırakarak güçlü bir performans sergilemişti. Bu kez evlerinde, Allianz Arena'da, İspanyol rakiplerini ağırladılar.

İlk yarıda Real Madrid önde

Fransız hakem Clement Turpin yönetimindeki maç, ilk dakikalardan itibaren tempolu bir oyun vardı. Bayern, başlangıçta üst üste pozisyonlar buldu ancak konuk ekip Real Madrid, 24. dakikada Vinicius Junior'un golüyle öne geçti. Toni Kroos'un asistinde, Brezilyalı oyuncu, kaleci Neuer'in solundan topu ağlara gönderdi ve Real Madrid skoru buldu. İlk yarı bu skorla sona ererken, ev sahibi Bayern Münih, ikinci yarıya hızlı bir başlangıç yaptı.

İkinci yarıda kazanan yok

Leroy Sane, 53. dakikada skoru eşitledi ve üç dakika sonra Musiala'nın düşürülmesiyle Bayern penaltı kazandı. Harry Kane'in penaltısıyla Bayern, öne geçti. Ancak Real Madrid pes etmedi ve 82. dakikada Rodrygo'nun düşürülmesiyle ikinci bir penaltı kazandı. Vinicius Junior, bu penaltıyı da değerlendirerek skoru 2-2'ye getirdi. Karşılaşma, gollerle ve heyecan dolu anlarla dolu olarak 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Arda Güler yedekte

Milli futbolcu Arda Güler, yedek kulübesinde yer aldı.

Eşleşmenin ikinci maçı 8 Mayıs Çarşamba günü Real Madrid'in sahasında oynanacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.