Bayern München-Arsenal maçı ne zaman? Bayern München-Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Heyecanla beklenen Bayern München-Arsenal maçı taraftarların merakla takip ettiği bir karşılaşma haline geldi. Peki, Bayern München-Arsenal maçı ne zaman? Maçın canlı yayını hangi kanalda ve saat kaçta? Futbolseverlerin merakla beklediği bu soruların cevapları haberimizde

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 10:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bayern München-Arsenal maçı ne zaman? Bayern München-Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde  heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer Bayern München-Arsenal kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bayern München-Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Futbol tutkunlarının merakla beklediği bu soruların cevapları haberimizinde devamında.

Bayern München-Arsenal maçı nerede oynanacak?

Bayern Münih ve Arsenal, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek. Maç, Münih'teki Allianz Arena Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Bayern München-Arsenal ne zaman?

17 Nisan Çarşamba günü Bayern Münih ile Arsenal arasında bir maç yapılacak. Karşılaşmanın başlama saati 22:00 olarak belirlendi.

Bayern München-Arsenal hangi kanalda yayınlanacak?

Bayern München-Arsenal maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusu sporseverler arasında merak konusu oldu. Bayern Münih ile Arsenal arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, İçtimai TV, Exxen kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.