TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Basketbol dünyasında genç yetenek Ömer Ege Ziyaettin kimdir? Ömer Ege Ziyaettin kaç yaşında, nereli?

Dün akşam gerçekleşen mücadelede adından söz ettiren genç yetenek Ömer Ege Ziyaettin, 2008 doğumlu olmasıyla dikkat çeken bir performans sergileyerek Fenerbahçe BEKO takımına önemli katkılarda bulundu. Gündeme gelen genç yetenek Ömer Ege Ziyaettin kimdir? Ömer Ege Ziyaettinkaç yaşında, nereli?

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 14:21
Kaynak: HABER MERKEZİ
Basketbol dünyasında genç yetenek Ömer Ege Ziyaettin kimdir? Ömer Ege Ziyaettin kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe'nin 2008 doğumlu oyuncusu Ömer Ege Ziyaettin ilk kez bir resmi maçta parkeye çıktı. Ömer Ege Ziyaettin maçı 6 sayı, 1 asist ve 1 ribauntla tamamlarken teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından büyük alkış aldı. Genç oyuncu yetenekleriyle gündeme gelerek kullanıcılar tarafından merak edildi. Peki, Ömer Ege Ziyaettin kimdir? Ömer Ege Ziyaettin kaç yaşında, nereli?

ömer ege ziyaettin

ÖMER EGE ZİYAETTİN KİMDİR?

17 yaşında olan Ömer Ege Ziyaettin, 20 Mayıs 2008 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kendisi Boğa burcu özelliklerini taşıyan ve Kıbrıs kökenli bir genç yetenektir. Basketbol kariyerine Fenerbahçe Beko'nun altyapısında başlayan Ziyaettin, 3 Mart 2024 Pazar günü TOFAŞ ile oynanan maçta Fenerbahçe Beko A takım formasını ilk defa giydi.

Ömer Ege Ziyaettin, TOFAŞ maçında yaklaşık 10 dakika süre alarak 6 sayı, 1 ribaund ve 1 asistle önemli bir performans sergiledi. Genç oyuncunun iki üçlük isabeti, taraftarları coşturdu ve takıma büyük bir enerji kattı.

ÖMER EGE ZİYAETTİN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

2008 doğumlu Kıbrıs kökenli Ömer Ege Ziyaettin, 2024 yılında 17 yaşındadır.

ÖMER EGE ZİYAETTİN INSTAGRAM

Sosyal medyada yer alan fakat fotoğraf paylaşımından uzak olan Ömer Ege Ziyaettin’in @omeregeziyaettin kullanıcı adlı bir Instagram hesabı bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.