TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Acar, Aliağaspor FK’nın Bolu kampını ziyaret etti

Aliağa Belediye Başkanı Acar, TFF 3. Lig'in yeni takımı Aliağaspor FK’nın Bolu kampını ziyaret ederek Sakaryaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasını izledi

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2023 08:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Acar, Aliağaspor FK’nın Bolu kampını ziyaret etti

TFF 3. Lig'in yeni takımı Aliağaspor FK, Bolu kapında Trendyol 1.Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi ve müsabaka golsüz eşitlikle tamamlandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mücadele seviyesi yüksek olan karşılaşmayı Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal ile birlikte izledi. Karşılaşma sonrası futbolcularla yakından ilgilenen Başkan Serkan Acar, mücadele ruhunu sahaya yansıtan oyuncuları tek tek tebrik etti.

Serkan Acar_ilkses (2)

“Takımımızın enerjisi ve azmi şampiyonluk yolunda umut veriyor”

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, maç sonrası kamp ziyareti ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Şehrimizin takımı Aliağaspor FK’nın Bolu’da düzenlemiş olduğu kampta futbolcularımızı ziyaret edip Sakaryaspor ile gerçekleştirilen hazırlık maçını izledik. Hazırlıklarına devam eden takımımızın enerjisi ve azmi şampiyonluk yolunda umut verici bir görüntü çiziyor. Allah utandırmasın.”

Serkan Acar_ilkses (3)

Aliağaspor FK, sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor

Yıllar sonra profesyonel lige çıkarak büyük bir hasrete son veren Aliağaspor FK, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirerek ilk etap hazırlıkları için Bolu’da kampa girdi. Teknik direktör Hakan Şapçı yönetiminde yapılan güçlendirme ve taktik çalışmalarla sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan sarı siyahlılar, Bolu kampı sonrası iki günlük iznin ardından hazırlıklarını 7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Aliağa’da sürdürecek. İHA

Serkan Acar_ilkses (1)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.