TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı futbolcu Mislav Orsic kimdir? Mislav Orsic ne kadar maaş alıyor?

Futbolcu maaşları spor kamuoyunda ve taraftarlar tarafından en çok merak edilen konulardan biridir. Hangi futbolcunun ne kadar kazandığı her zaman gündemde olmuştur. Mislav Orsic kimdir? Mislav Orsic ne kadar kazandığı da merak ediliyor. Mislav Orsic ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 14:59
Kaynak: HABER MERKEZİ
Başarılı futbolcu Mislav Orsic kimdir? Mislav Orsic ne kadar maaş alıyor?

29 Aralık 1992'de doğan Hırvat futbolcu, futbol sahnesindeki yıldızıyla adını duyuruyor. Kanat pozisyonunda gösterdiği etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mislav Oršić, futbol tutkunlarının sevgisini kazanıyor. Mislav Orsic kimdir? İşte detaylar...

Mislav Orsic Kimdir?

Mislav Oršić, 29 Aralık 1992'de doğmuş, kanat pozisyonunda görev alan bir Hırvat millî futbolcudur. Şu anda Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giymektedir.

Profesyonel kariyerine 2009 yılında Inter Zaprešić takımında başlayan Oršić, daha sonra sırasıyla Spezia, HNK Rijeka, NK Celje, Jeonnam Dragons, Çangçun Yatai, Ulsan Hyundai ve Dinamo Zagreb takımlarında forma giymiştir.

Mislav Orsic Ne Kadar Maaş Kazanıyor?

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada Orsic'in sözleşme fesih bedeli olarak Southampton'a 3 taksitte 2.4 milyon euro ve sonraki transfer bedelinin karından %20'sinin ödeneceği ifade edildi. Trabzonspor'a 2+1 yıllık imza atan Orsic, ilk iki yılında sezon başına 1.6 milyon euro kazanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.