TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı futbolcu Berat Ayberk Özdemir kimdir? Berat Ayberk Özdemir ne kadar maaş alıyor?

Futbolcu maaşları spor kamuoyunda ve taraftarlar tarafından en çok merak edilen konulardan biridir. Hangi futbolcunun ne kadar kazandığı her zaman gündemde olmuştur. Berat Ayberk Özdemir kimdir? Berat Ayberk Özdemir’in ne kadar kazandığı da merak ediliyor. Berat Ayberk Özdemir ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 13:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Başarılı futbolcu Berat Ayberk Özdemir kimdir? Berat Ayberk Özdemir ne kadar maaş alıyor?

Berat Ayberk Özdemir, 23 Mayıs 1998'de Kayseri'de doğmuş bir Türk milli futbolcudur. Ön libero pozisyonunda oynayan Özdemir, şu anda El İttifak kulübünden kiralık olarak Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giymektedir. Peki Berat Ayberk Özdemir kimdirBerat Ayberk Özdemir ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Berat Ayberk Özdemir kimdir?

Berat Ayberk Özdemir, 23 Mayıs 1998'de Kayseri'de doğmuş olan Türk millî futbolcudur. Ön libero pozisyonunda oynayan Özdemir, şu anda El İttifak kulübünden kiralık olarak Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giymektedir.

Berat, futbol kariyerine 2008 yılında Gençlerbirliği altyapısında başladı. 2016-2017 sezonunun devre arasında profesyonel oldu ve Gençlerbirliği'nin pilot takımı görevini gören 2. Lig ekibi Hacettepe'de forma giymeye başladı. 1,5 sezon boyunca Hacettepe formasıyla sahaya çıktıktan sonra, 2017-2018 sezonunun başında Gençlerbirliği A Takımı kadrosuna alındı. 31 Ağustos 2018'de Osmanlıspor ile oynanan 1. Lig maçında ilk kez A Takım formasını giydi. 5 Ocak 2021'de Trabzonspor ile sözleşme imzaladı ve 2021-2022 sezonunda Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

9 Ağustos 2022'de, 5 milyon avroya El İttifak kulübüne transfer oldu. Ancak, 4 Eylül 2023'te El İttifak kulübünden bedelsiz olarak Trabzonspor'a kiralandı.

Berat Ayberk Özdemir ne kadar maaş alıyor?

4 Eylül 2023'te yapılan KAP açıklamasında bir yıllığına kiralanan Berat Özdemir'in maaşı 33 Milyon TL olarak duyuruldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.