TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başantrenör Sarıca: Zor zamanda aile olmak pes etmemek önemli

Pınar Karşıyaka'nın deplasmanda Galatasaray Ekmas'ı 92-86 mağlup ettiği Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi mücadelesinin ardından başantrenör Ufuk Sarıca, "Zor zamanlarda birlik olmak ve mücadeleden vazgeçmemek önemlidir" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 16:20
Kaynak: AA
Başantrenör Sarıca: Zor zamanda aile olmak pes etmemek önemli

Sarıca, açıklamasında Galatasaray Ekmas gibi güçlü bir rakibi deplasmanda yenmenin önemine vurgu yaptı. Üçüncü periyodun bir kısmı hariç, maç boyunca oyunu kontrol altında tuttuklarını ifade eden Sarıca, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kadro yapımızla, normal sezonun bitimine 4 hafta kala, ilk 4 hedefimize neredeyse ulaştık. Maç boyunca pota altını etkili kullandık ve bolca sayı bulduk. Hem iç hem dış hücumda dengeyi sağladık ve ribauntlarda da güçlü bir performans sergiledik. Vernon'ın sakatlığı sonrası oyun planımızı biraz değiştirdik. Vernon'ın sahadaki varlığı bize farklı yetenekler sunuyordu, şimdi ise Furkan ve Deniz gibi başka oyuncularımızı daha fazla kullanma fırsatı bulduk. Geçen hafta olduğu gibi, Furkan'ın katkısı muhteşemdi ve Deniz de oldukça başarılıydı. Tabii ki, Errick zaten tecrübeli bir oyuncu ve buna güveniyoruz. Ama asıl önemlisi, takımdaki herkesin üzerine düşeni yapması. Zor zamanlarda birlik olmak ve pes etmemek gerçekten önemli. Bütün takım arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum."

Sarıca, Vernon Carey'in sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olmasıyla ilgili olarak bir transfer ihtiyacının olduğunu belirtti. Ancak, şu anda bir takviye yapmalarının gerekip gerekmediği konusunda bir karar vermediklerini dile getirdi.

Pınar Karşıyaka, ligde 26 maçta 18 galibiyet ve 8 mağlubiyetle 4. sırada yer alıyor. Kalan 4 haftada Reeder Samsunspor, deplasmanda TOFAŞ, Yukatel Merkezefendi Belediyesi ve deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklar.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.