TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AXA Sigorta'dan İzmir BBSK'ya tam destek

Türkiye'de 130 yıldır sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’na sponsor oldu

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2023 14:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AXA Sigorta'dan İzmir BBSK'ya tam destek

Celal Atik Spor Salonu’nda Kulüp Başkanı Ersan Odaman, AXA Sigorta Hukuk, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı Onur Koçkar ve AXA Sigorta Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi Erdal Serbest'in katılımıyla gerçekleşen imza töreni ile AXA Sigorta markası, Süper Lig’deki ampute futbol takımının isim sponsoru oldu.

ONUR KOÇKAR:''DEĞERLER ORTAKLIĞI''
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile AXA Sigorta değerlerinin uyuştuğunu dile getiren AXA Sigorta Hukuk, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı Onur Koçkar, “AXA Sigorta olarak Türk sporunun sürdürülebilirliğine katkı sunmak için çalışıyoruz. “İnsanlığın gelişimi adına insanlık için değerli olanı korumak” misyonumuz çerçevesinde, sporun toplum üzerindeki iyileştirici gücünü, insanlar üzerindeki etkisini hem sağlıklı yaşam hem de topluma örnek olmasından dolayı önemsiyoruz. Sporun, çeşitli branşlarında çeşitli kulüplere destek sağlıyoruz. Bu desteğimize de ‘Değerler Ortaklığı’ demeyi tercih ediyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile değerlerimizin çok uyuştuğunu farkettik ve onlarla aynı yolda yürümek istedik. Ve gördük ki bizim değerlerimizden biri olan “Cesaret”e en uyan takım ampute futbol takımı oldu. Onların başarılarını desteklemek ve daha iyi yerlere gelmesi için çaba göstereceğiz.” diye konuştu.

ERSAN ODAMAN:'' İLERLEYEN ZAMANDA PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK''
Yenilikçi vizyonu ve küresel bilgi birikimiyle sigorta sektöründe fark yaratan AXA Sigorta'nın, sponsor olmasının kendilerine güç kattığını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman, “Kulüp olarak çok mutluyuz. AXA Sigorta'ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Böyle, dünyaca tanınmış bir firmanın sponsorluğu bize güç katıyor. Onların spora verdiği değer ile ampute futbol takımının verdiği değer eşleşti. Ampute futbol takımımızın hedefleri var. Bu yolda AXA Sigorta ile yürümekten mutluluk duyuyoruz. Bu aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi. İlerleyen zamanda projelerimiz devam edecek.” dedi.

EVREN UYANIK:'' SEZON SONUNDA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK''
Takım olarak sponsorluk anlaşmasından çok mutluluk duydularını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Takım Antrenörü Evren Uyanık, “Öncelikle bu sponsorlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. AXA Sigorta gibi bir markanın ampute futboluna destek olmasından dolayı mutluyuz. Bu anlaşma bize ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Ampute futbolunun gelişimi için bu tarz sponsorlukların olması gerektiğini düşünüyorun. AXA Sigorta ile inşallah uzun yıllar birliktelik olur. Biz de umarım sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.