Aslı Kalaç kimdir? Kaç yaşında? Aslı Kalaç hangi takımda oynuyor?

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımının 2024-25 sezonu kadro yapılanması kapsamında Aslı Kalaç’la 2 yıl sözleşme uzatıldı. Aslı Kalaç, voleybolsverlerin ilgisini çekiyor ve hakkında araştırmalar yapılıyor. Voleybolcunun yaşı, pozisyonu, oynadığı takım, yaşamı ve kariyeri gibi detaylar merak konusu oluyor. Peki, Aslı Kalaç kimdir? Aslı Kalaç yaşında? Hangi pozisyonda ve takımda oynuyor?

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 15:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aslı Kalaç kimdir? Kaç yaşında? Aslı Kalaç hangi takımda oynuyor?

Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon yapılanması için kadrosunu kuruyor. Sarı lacivetliler, 2024-25 sezonu kadro yapılanması kapsamında Melissa Vargas’la 3, Gizem Örge ve Aslı Kalaç’la 2’şer, Meliha Diken’le de 1 yıl sözleşme uzattı. Fenerbahçe, voleybola yeni birçok yetenek kazandırmaya devam ediyor. Sarı lacivertli formayı giyen Aslı Kalaç dikkat çeken isimlerden biri oldu. Peki, Aslı Kalaç kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda ve takımda oynuyor? İşte, Aslı Kalaç'ın kariyeri ve yaşamı ve bilinmeyenleri sizlerle... 

ASLI KALAÇ KİMDİR?

2005 yılında voleybola başladı. Voleybola ilk önce Yeşilyurt’ta başlayan Aslı Kalaç, Galatasaray’a transfer oldu. 7 yıl Galatasaray’da forma giydikten sonra Türk Hava Yolları ile anlaştı. Türk Hava Yolları kulübü ile mücadele ettikten sonra 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe ile anlaştı. Ay yıldızlı formayı başarılı bir şekilde giyen Kalaç, Türkiye U18, U20 ve U23 formalarını giydi. 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi, 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası ve 2023 Voleybol Dünya Kupası şampiyonu olan Türkiye kadın millî voleybol takımı kadrolarında yer aldı. 1,85 m boyundaki Aslı Kalaç, orta oyuncu pozisyonunda görev alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.