TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arda Güler sahalara geri döndü

İspanyol devi Real Madrid'de sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak olan milli futbolcu Arda Güler, bugün yapılan antrenmanın bir bölümünde takımla beraber çalıştı

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 14:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Arda Güler sahalara geri döndü

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den, Real Madrid’e transfer olan ancak ABD kampında diz sakatlığı geçirip ameliyat edilen, sonrasında ise sol arka adelesinden sakatlanan Arda Güler'den iyi haber geldi.

18 yaşındaki futbolcu, eflatun-beyazlıların bugünkü antrenmanın bir kısmında takımla beraber çalıştı.

Arda, antrenmanda çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından da paylaştı.

ARDA GÜLER KİMDİR?

Milli futbolcu Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara'da doğdu. 9 yaşındayken Gençlerbirliği alt yapısında futbola başlayan Güler, 14 yaşında Fenerbahçe tarafından keşfedilerek alt yapı kadrosuna dahil edilmiştir. 2019 yılında ise Fenerbahçe U16 takımında oynamaya başlayan Güler, A takımında forma giydi. Arda Güler bu sezon 35 maçta 6 gol 7 asist üretmiştir.

ARDA GÜLER NEREYE TRANSFER OLDU?

Milli futbolcu Arda Güler, İspanya La Liga devi Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid, Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro + 10 Milyon Euro bonus olacak şekilde bonservis bedeli ödedi. Fenerbahçe'nin KAP açıklamasında;

"Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir. Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir. " ifadelerine yer verilmiştir.

REAL MADRİD OYUNCULARI

Thibaut Courtois

Kepa Arrizabalaga

Andriy Lunin

Éder Militão      

David Alaba       

Antonio Rüdiger              

Nacho Fernández

Ferland Mendy

Rayo Vallecano

Fran García        

Daniel Carvajal 

Lucas Vázquez  

Aurélien Tchouaméni   

Borussia Dortmund

Jude Bellingham              

Federico Valverde

Eduardo Camavinga       

Toni Kroos         

Dani Ceballos    

Luka Modric      

Brahim Díaz       

Arda Güler         

Vinicius Junior

Rodrygo

Joselu  

REAL MADRİD TARİHİ

Real Madrid Club de Fútbol, İspanya'nın Madrid şehrinde kurulmuş olan ve futbol şubesi ile tanınan profesyonel spor kulübü. İsminde bulunan "Club de Fútbol" ibaresine rağmen futbolun yanı sıra basketbol takımı da bulunuyor. FIFA tarafından 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olarak değerlendirilen Real Madrid; tarihi boyunca 35 La Liga, 20 Copa del Rey, 12 Supercopa de España, 14 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası, 5 UEFA Süper Kupası, 3 Kıtalararası Kupa ve 5 FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşamıştır. Avrupa Kulüpler Birliği'nin kurucu üyelerinden biri olan Real Madrid, eski G-14 oluşumunun da kurucu üyelerinden birisidir. Kulübün isminde bulunan "Real" kelimesi İspanyolca da "kraliyet" anlamına geliyor ve bu unvan logosunda bulunan kraliyet tacı ile birlikte 1920 yılında XIII. Alfonso tarafından kulübe verilmiştir.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Real Madrid'den Arda Güler’e hediye otomobil

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.