TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arda Güler ilk 11’de golle başladı!

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, kariyerinde bir ilki yaşadı ve takımı adına önemli bir adım attı. Güler, Real Madrid formasıyla ilk kez bir lig maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Heyecan verici anlarla dolu bu maçta, Milli futbolcu 29. dakikada fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 00:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
Arda Güler ilk 11’de golle başladı!

Arda Güler, Real Madrid'in Real Sociedad'a karşı oynadığı maçta ilk 11'de sahaya çıktı.  Maçın 15. dakikasında sarı kart gören Arda Güler, 29. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti ve toplamda 36 dakika sahada kaldı. Bu sezon ligde 5 maçta toplamda 36 dakika süre alan milli yıldız, bu süre zarfında 1 gol attı.

Real Madrid, La Liga'da en yakın rakibi Barcelona'nın 11 puan önünde lider durumda bulunuyor. 33. hafta maçları öncesinde Real Madrid 81 puanla liderken, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Real Sociedad ise 51 puanla 6. sırada yer alıyor.

Real Sociedad maçı öncesinde konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda hakkında, "İyi durumda. Uzun zamandır hazır durumda ama fırsat bulamadı. Oynadığımız maçlar çok çekişmeliydi. Arda maçta süre almaya layık." şeklinde konuşmuştu.

Real Madrid, Arda Güler'le kazandı

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk kez 11'de sahaya çıktığı karşılaşmada etkileyici bir performans sergiledi. İspanya La Liga'nın 33. haftasında Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad'a konuk oldu. Arda Güler, mücadelenin başından itibaren takımının önemli bir parçası oldu. Oyunun 29. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Dani Carvajal'ın pasında topa vuruşunu yapan milli oyuncu, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Kalan sürede ise iki takımın da atakları sonuç vermedi ve mücadele Real Madrid'in 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Arda Güler, 68. dakikada yerini Junior Vinicius'a bırakırken, Real Madrid sahadan galibiyetle ayrılarak puanını 84'e yükseltti. Rakibi Real Sociedad ise 51 puanda kaldı. Bu galibiyetle Real Madrid, liderlik yolunda önemli bir adım attı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.