TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aras Kargo, Mısra Aşçı'yı transfer etti

Önümüzdeki sezon Vodafone Sultanlar Ligi'nde mücadele edecek olan Aras Kargo, pasör Mısra Aşçcı'yı transfer etti. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 10:55
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Aras Kargo, Mısra Aşçı'yı transfer etti

KFC Kadınlar 1.Lig'den Vodafone Sultanlar Ligi'ne çıkma başarısını gösteren Aras Kargo, voleybol takımı transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Üst üst yaptığı transferler ile Sultanlar Ligi'nde kalıcı olmayı hedefleyen Aras Kargo, pasör Mısra Aşçı'ı transfer etti. Geçtiğimiz sezon Sarıyer Belediyesi'nde forma giyen voleybolcu önümüzdeki sezon için İzmir temsilcisinde forma giyecek. Aras Kargo Spor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda," Ailemize hoş geldin Mısra Aşçı! Takımımız 1998 doğumlu pasör Mısra Aşçı ile anlaşma sağladı! Aras Kargo Spor Kulübü formasıyla başarılar Mısra Aşçı" ifadelerine yer verildi.

MISRA AŞÇI KİMDİR?

1998 doğumlu 1,80 m boyundaki Mısra Aşçı, voleybola ilk olarak 2014-15 sezonunda Eczacıbaşı Vitra takımında başladı. 2017 sezonunda Seramiksan Sk ile anlaşmaya vardı. 2018-2021 yılları arasında Sarıyer Belediyesinde forma giydi. Karayolları Spor Kulübü, PTT Spor takımlarında mücadele etti. Daha sonra tekrardan Sarıyer Belediyesi'ne geri döndü.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.