TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aras Kargo, Ceren Karagöl'ü transfer etti

2024-2025 sezonunda Vodafone Sultanlar Ligi'nde mücadele edecek olan Aras Kargo, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İzmir temsilcisi Ceren Karagöl'ü kadrosuna kattı. Peki, Ceren Karagöl kimdir? Kariyerinde hangi başarılar var? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 14:46
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Aras Kargo, Ceren Karagöl'ü transfer etti

HÜSEYİN DEMİR

KFC Kadınlar 1.Lig'den Vodafone Sultanlar Ligi'ne çıkma başarısını gösteren Aras Kargo, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Üst üste yaptığı transferler ile yeni sezona bomba gibi başlamak isteyen İzmir temsilcisi, Sigortashop takımından orta oyuncu pozisyonunda oynayan Ceren Karagöl'ü transfer etti. Kulüp resmi açıklama ile sosyal medya hesabından transferini duyurdu. Aras Kargo resmi sosyal medya hesabından," Ailemize hoş geldin Ceren Karagöl! Takımımız 1997 doğumlu orta oyuncu Ceren Karagöl ile anlaşma sağladı. Aras Kargo Spor Kulübü formasıyla başarılar Ceren!" ifadelerine yer verdi.

CEREN KARAGÖL KİMDİR?

1,87 m boyundaki Ceren Karagöl, voleybola Ankara'da başladı. Altyapı takımlarında forma giydikten sonra kendisini kısa sürede geliştiren Karagöl, profesyonel kariyerine 2015-2016 yılında İlbank ile başladı. Orta oyuncu liseyi TVF Spor Lisesinde bitirdi. Başkent Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan Ceren Karagöl, aynı zamanda İngilizce öğretmenli yaptı. Voleybolcu 2016-2017 sezonunda Ankara DSİ GSK takımında forma giydi. 2017-18 sezonunda tekrardan yuvaya dönen Karagöl, İlbank ile anlaştı. 2021-2023 sezonları arasında Karayolları Spor Kulübü ile parkeye çıkan orta oyuncu 2023-sezonunda ise Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop takımında oynadı. Önümüzdeki sezon ise Aras Kargo ile anlaşmaya vardı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.