TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınordu Spor Kulübü kime devredilecek?

Seyit Mehmet Özkan'ın veda açıklamasından sonra Altınordu Spor Kulübü, devir işlemleriyle ilgili açıklamada bulundu 

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 09:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altınordu Spor Kulübü kime devredilecek?

HÜSEYİN DEMİR

Altınordu Spor Kulübü'nde sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Spor Toto 1. Lig'de son hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Altınordu, 9 yıl aradan sonra küme düştü. Seyit Mehmet Özkan'ın veda açıklamasından sonra kulübün devir işlemleri soru işaretlerini barındırırken kulübün henüz kime devredileceği kamuoyu ile paylaşılmadı. 

Şu ana kadar herhangi bir yatırımcı ile resmi görüşme yapmayan Altınordu Spor Kulübü A takım hisselerinin Samsunspr Başkanı Yüksel Yıldırım’ın satın aldığı iddia edilmişti. Samsunspor Başkanı Yıldırım, bu iddiaların doğru olmadığına dair açıklamada bulunmuştu. Türk futbolunun lokomotif kulüplerinden, altyapıya yaptığı yatırımlarla nam salan kırmızı lacivertlilerin taraftarları merak içinde kulübün devir işlemleriyle ilgili detaylı açıklama bekliyor. 

FwZZTI1XoAMqXrD

Misyon ve vizyonumuza uygun bir yatırımcı

Altınordu Spor Kulübü'nün yaptığı açıklama şu şekilde: 

"2012 yılından beri kulübümüzün futbol haklarını elinde bulunduran Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş.’nin devri hakkında çıkan haberler nedeniyle bir bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Geçtiğimiz hafta içinde Başkanımız Seyit Mehmet Özkan’ın da açıkladığı gibi 'Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş'nin misyon ve vizyonuna uygun yatırımcılarla görüşerek, kulübümüz futbol hakları yakın zamanda devredilecektir' açıklamasının ardından gerek yazılı, gerek görsel, gerekse sosyal medyada birçok haber çıkmıştır. Şu ana kadar herhangi bir yatırımcı ile resmi bir görüşme gerçekleşmemiştir. Kulübümüzün misyon ve vizyonuna uygun bir yatırımcı ile futbol haklarının devri konusunda bir görüşme gerçekleşmesi halinde bunu kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceğiz.

Spor Toto 1. Lig’in sona ermesine rağmen kulübümüz tüm sportif ve ticari faaliyetlerimiz ile futbol okullarımız adına çalışmalarına aynen devam edecektir.

Başkanımız bu toprakların çocukları ile ilgilenmeyi sürdürecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.